Razsvetljava zagotavlja kakovostno življenje in boljše delo

Razsvetljava je v našem vsakdanjem življenju vseskozi prisotna, bodisi v naši hiši ali stanovanju, na delovnem mestu ali ko se ponoči vozimo po cesti ter sprehajamo po pločniku. Nezavedno ima velik vpliv na kakovostno življenjske, pomaga pri varnosti in izboljšuje delovne procese. Poznamo več različnih razsvetljav, javno razsvetljavo, kamor spadata ulična in cestna razsvetljava, s pomočjo katerih poskrbimo za varnost v prometu, notranjo razsvetljavo, ki je primerna za vse vrste prostorov v našem stanovanju ali hiši, industrijsko razsvetljavo in zunanjo razsvetljavo, ki obsega okolico naše hiše in vrt, obenem pa s tem poskrbimo tako za naše udobje kot tudi varnost. Vsem razsvetljavam v našem podjetju je skupno, da gre za led razsvetljavo, ki je sedanjost in prihodnjost osvetjevanja, saj privarčuje ogromno energije, zagotavlja odlično svetljivost in dolgo življenjsko dobo, obenem pa gre za svetila, ki so prijazna do okolja v katerem živimo, kar je v današnjem svetu izjemno pomembno.

Razsvetljava

Preberite več

Razsvetljava – varčnost in kakovost

Razsvetljava je v zadnjem času tako kot vse stvari storila ogromen korak naprej v razvoju, ko govorimo o varčnosti in kakovosti. Včasih smo večinoma uporabljali halogenske žarnice, led žarnice so bile v uporabi zgolj kot opozorilne luči. V zadnjih desetih letih se vse bolj prepoznava učinek led žarnic in predvsem njihova varčnost, zato se ljudje v večini primerov odločajo ravno za njih. Led svetila so kakovostna svetila, ki imajo v sebi svetleče diode, ki so nekakšni polprevodni kristali in kadar skozi njih steče električni tok svetijo in nam dajejo svetlobo v notranjosti hiše ali v zunanjem okolju. Led razsvetljava ima odlično svetljivost, zato je primerna za vse vrste razsvetljav, obenem pa ima veliko prednost pred halogenskimi žarnicami – varčnost. Led svetila so v primerjavi z navadnimi žarnicami veliko bolj varčna, kar pomeni, da privarčujemo veliko več električne energije, kar se nam pozna pri mesečnih stroških elektrike. Stroški pridejo do izraza predvsem pri industrijski in javni razsvetljavi, kjer se mesečno porabi veliko energije, s kakovostnimi led žarnicami pa boste privarčevali veliko denarja.

Led razsvetljava

Razsvetljava za vse prostore in okolico našega doma

Razsvetljava je pomemben del našega življenja, zato je pomembo, da imate doma kakovostno razsvetljavo, ki bo omogočila sproščeno in kvalitetno preživljenje prostega časa z vašimi najbližjimi. Naša notranja razsvetljava je izjemno kakovostna in kar je izjemno pomembno prijetna na pogled, saj vam s tem zagotavljamo tako kakovost kot odličen estetski videz. Primerna je za vse vrste prostorov, od kuhinje, kjer boste ustvarjali odlične jedi, do dnevne sobe in kopalnice, pa vse do otroških sob in spalnice, kjer boste brali po napornem dnevu. Poleg notranje razsvetljave imamo v naši ponudbi tudi kakovostno zunanjo razsvetljavo, ki je izredno pomembna, saj za arhitekturno dovršen objekt potrebujete svetilke, ki bodo zaključile celostno podobo objekta. Izbirate lahko med različnimi dekorativnim svetilkami, ki so narejene iz litega aluminija in imajo vgrajene led diode, obenem pa so izredno odporne na vse neprijetne vremenske vplive.

Javna razsvetljava

Javna razsvetljava zagotavlja varnost

Javna razsvetljava je izjemno pomembna, saj zagotavlja varnost vseh udeležencev v prometu, tako voznikov v avtomobilih kot peščev, ki se sprehajajo na pločniku. Med javno razsvetljavo spadata cestna in ulična razsvetljava, njuna prednost so kakovostna led svetila, ki odlično razsvetljujejo cesto in pločnik, so odporna proti vremenskim vplivom, obenem pa privarčujejo tudi ogromno energije. Ne glede na to, katera led svetila potrebujete, smo prepričani, da je naše podjetje pravi naslov za vas. Imamo 25 let izkušenj in rasti na trgu razsvetljave, smo izredno prilagodljivi in zagotavljamo le najboljšo javno razsvetljavo in razsvetljavo za vaš dom ter službo. Za vse naše artikle zagotavljamo 100% tehnično podporo od nabave do montaže in hitre dobavne roke+ razsvetljave po vaših željah.