Pošlji povpraševanje

Kvalitetne stropne LED svetilke imajo številne dobre lastnosti

Stropne LED svetilke, ki jih najdete v prodajnem programu podjetja Jaka&I, so izdelane iz najkvalitetnejših materialov. Zaradi vseh njihovih odličnih lastnosti, se uporabljajo v čedalje večjem številu in v številne namene. Predstavljajo več kot uspešen nadomestek fluorescentnih in halogenskih svetil. LED svetila stropna imajo zelo veliko svetilnost, kljub temu pa ne porabijo veliko električne energije. So zelo ekonomična, zaradi česar so primerna tako za zasebno kot tudi za javno uporabo. Pri večjem številu svetilk, kot je na primer industrijska ali pisarniška razsvetljava je prihranek, ki ga ustvarijo LED svetilke zelo velik. Prav tako se vam izplača investicija v LED stropne svetilke za vaš dom. Začetni strošek investicije je nekoliko višji, vendar se vam pa investicija v celoti povrne v kratkem času. Naša svetila smo razdelili na dve liniji: Multiline in Proline.

V liniji Proline najdete stropna svetila, ki se med seboj  razlikujejo po obliki in moči

V liniji Proline je na voljo veliko različnih modelov stropnih oziroma stenskih svetilk. Moderno oblikovani in ročno izdelani stenski svetilki za nad ogledalo ali za osvetlitev slik, sta v celoti izdelani iz aluminija in imata vgrajene LED diode. Imata aluminijasto ohišje in PMMA difuzor. Na voljo sta tudi dve arhitekturni svetilki z jeklenim pločevinastim ohišjem in PC difuzorjem, ki sta primerni za stropno ali stensko nadgradno namestitev. Stropno LED svetilko pa lahko izbirate med šestimi modernimi svetilkami, ki se med seboj razlikujejo po moči, obliki in stopnji IP. Njihovo ohišje je narejeno iz aluminija, PMMA difuzorja in inox vijakov. Izdelujemo dve obliki stropnih svetil, ki sta kvadratne ali okrogle oblike. Zaradi modernega dizajna in različnih velikosti svetilk so uporabne v različnih zasebnih in javnih prostorih, kot so na primer trgovski centri, kozmetični saloni in podobno. Stropne LED svetilke se med seboj razlikujejo po moči ter stopnji IP zaščite. Nekateri modeli imajo oznako IP21, ki pomeni, da je njihova uporaba dovoljena v prostorih, kjer ni prahu in vlage ali vode. Drugi modeli imajo oznako IP44, ki pa označuje zaščito pred trdimi delci do velikosti 1 mm in zaščito pred škropljenjem z vodo iz vseh smeri. Imajo dolgo življenjsko dobo, ki je 40 000 ur. Stropna razsvetljava ima tudi nekaj posebnosti - možnost zatemnjevanja, vgrajen senzor gibanja in modul varnostne  razsvetljave.

Stropne LED svetilke za delavnicoLED svetila stropna za razsvetljavo

Pri izdelavi svetil iz linije Multiline, se uporabljajo samo najkvalitetnejši materiali

V linijo Multiline pa smo razvrstili stropne LED svetilke in svetilke z vgrajenim okovom. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo stropnih svetilk so nerjaveče jeklo, aluminij, ABS plastika in mlečno PMMA steklo visoke kvalitete. Za namestitev v spuščeni strop morate izbrati stropni panel v okrogli ali kvadratni obliki. Stropne vgradne LED svetilke so zelo tanke, kar jim daje po vgradnji zelo lep estetski videz. Šest modelov stropnih svetilk ima vgrajene senzorje, zaradi katerih se bodo svetilke vklopile takrat, ko bo v prostoru nekdo prisoten, izklopile pa se bodo takrat, ko v dometu senzorja ne bo nikogar. Ena izmed vrst stropnih svetilk je tudi pohištvena svetilka, ki je izjemno kakovostna, svetilko lahko namestite na vse ravne površine. Svetilka je narejena iz aluminija in PMMA zaščitnega stekla.

Nudimo tudi opremo za zunanjo LED razsvetljavo

Stropne LED svetilke za delavnice so dobra investicija, saj omogočajo velike prihranke

Stropne LED svetilke za delavnice zagotavljajo zelo dobro svetilnost, pri čemer porabijo malo električne energije. So zelo ekonomične, kar je velika prednost pri uporabi v velikih prostorih. V primerjavi z halogenskimi ali fluorescentnimi svetilkami jih je potrebno v prostor namestiti manj, saj imajo visoko svetilnost. Poleg tega pa porabijo manj energije, ki se opazi tudi pri mesečnem obračunu elektrike. Delovna temperatura svetil je od -25°C do +35°C. Njihova oblika je moderna, izdelane pa so iz kvalitetnega poliestra ojačanega s steklenimi vlakni.