Pošlji povpraševanje

Linijske svetilke zagotavljajo odlično svetlobo in energetsko varčnost

Linijske svetilke bomo največkrat zasledili v industrijskih prostorih in delavnicah, kjer je potrebna zagotovitev odlične svetlobe po celotni dolžni objekta. Dobra svetloba v takšnih prostorih je ključnega pomena, saj ustvarja boljše pogoje za delo. To pa lahko dosežemo le z linijskim sistemom razsvetljave. Industrijski obrati pogosto delujejo 24 ur na dan, zato je pomembno, da so izbrana notranja svetila energetsko varčna.

Linijske svetilke Linea odlikujejo najkakovostnejši materiali

V podjetju Jaka & I d.o.o. smo strokovnjaki na področju linijskega sistema razsvetljave in imamo na voljo različne linijske svetilke, ki so narejene iz najkakovostnejših materialov in sestavnih delov. Prepričani smo, da boste našli prave zase. Linijske svetilke so nadvse trpežne in zagotavljajo nemoteno delovanje tudi v najzahtevnejših pogojih. Linea D S, Linea D C, Linea D R so sodobne linijske svetilke, ki so v celoti narejene iz litega aluminija in opalnega polikarbonatnega zaščitnega stekla, ki preprečuje bleščanje. Linijske svetilke, ki jih odlikuje neposredna osvetlitev, imajo vgrajene kakovostne LED module s Samsung Led diodami. Čas do polne svetilnosti je 1 sekunda, njena življenjska doba do 50 000 ur. Omogoča dodatne možnosti, kot so sistem zaznavanja gibanja, Dali ali Push-Dimm ter modul zasilne varnostne razsvetljave. Linea DI S je prav tako narejena iz litega aluminija in opalnega polikarbonatnega zaščitnega stekla. Od Linea D S se razlikuje po tem, da omogoča neposredno in posredno osvetlitev.

Linijske svetilke za dobre pogoje dela

Eston linijske svetilke omogočajo do 60 000 ur nemotenega delovanja

Eston D S, Eston D C, Eston DI W so linije kakovostnih, arhitekturno ozkih, linijskih svetilk z neposredno osvetlitvijo. Kot dodatno možnost linijske svetilke ponujajo sistem zaznavanja gibanja. Linijske svetilke Oria D C in Oria D R, ki so narejene iz nerjavečega litega aluminija, omogočajo neposredno razporeditev svetlobe. Tudi svetilke iz linije Oria so arhitekturno ozke in opremljene z opalnim polikarbonatnim zaščitnim steklom, ki onemogoča odboj svetlobe. Kakovostni LED moduli v teh linijskih svetilkah zagotavljajo do 60 000 ur nemotenega delovanja in kot dodatno možnost sistem zaznavanja gibanja. Led linijske svetilke so popolna izbira za večje industrijske prostore in delavnice, saj porabijo manj energije in imajo boljši svetlobni izkoristek. V naši ponudbi Proline boste lahko izbirali med različnimi industrijskimi svetili (notranjimi svetili, stropnimi svetili) in ostalimi svetili za poslovne prostore.

Ustrezne notranje svetilke ustvarjajo boljše delovne pogoje

Kljub pomembni vlogi, ki jo imajo, notranja svetila v preteklosti niso bila deležna večje pozornosti. Notranja svetila, še posebej v poslovnih prostorih, so ključnega pomena. Ne le zaradi izboljšane delovne storilnosti, temveč tudi zaradi boljšega počutja na delovnem mestu. Osvetlitev postaja osrednji del notranje opreme. Čar vsakega poslovnega prostora so dobrovoljni delavci in topel, svetel ambient. Vemo, da se na naravno svetlobo, kljub velikim oknom v poslovnem prostoru, ne moremo zanašati. Zlasti ne v zimskih mesecih. Naravna svetloba je izjemnega pomena za dobro vzdušje v pisarnah, zato je izbira notranjih svetil za poslovne prostore zares odločilna. S pravo osvetlitvijo lahko lahko izboljšamo določene pomanjkljivosti poslovnega prostora, skrijemo manjše napake in preusmerimo pozornost na odlike prostora.

Notranja svetila za pisarne in ostale prostore podjetij

Kakšna je pravilna razsvetljava poslovnega prostora?

Vhodi in hodniki so pri osvetljevanju poslovnih prostorov večinoma spregledani. Toda vhod je prvi prostor, ki na novo stranko naredi vtis. Dober ali slab. Stropne svetilke so odlična rešitev za posvetlitev vhoda in hodnikov. S pomočjo dobrih notranjih svetil in pravo razporeditvijo le teh, lahko hodnike optično povečamo in naredimo varnejše. Notranja svetila se razlikujejo po prostoru, v katerem jih potrebujemo. Za pisarne bomo zagotovo izbrali drugačna notranja svetila, kot za večjo delavnico, kjer potrebujemo industrijska svetila. Če želimo poudariti dimenzije prostora in njegovo ureditev, moramo razmisliti o raznoliki razsvetljavi. Poslovni sestanki so za marsikoga stresni, zato naj bo razsvetljava v konferenčni sobi pomirjajoča in sproščujoča. V delavnicah, kjer sta pomembni natančnost in urnost, pa naj bodo industrijska svetila. Izbiramo lahko med razpršeno (splošno) in točkovno razsvetlitvijo prostora. Razpršeno razsvetlitev pridobimo s posredno osvetlitvijo prostora, medtem, ko točkovna razsvetlitev dobimo z usmerjeno svetlobo v vnaprej določeno točko. Notranja svetila za poslovne prostore morajo biti natančno izbrana, brez impulzivnih nakupov. Prostori morajo biti pravilno osvetljeni glede na njihovo namembnost in na estetski učinek.

Pestra ponudba stropnih svetilk v podjetju Jaka & I, d.o.o.

Linijske svetilke in stropni paneli, ki jih imamo v ponudbi pri Jaka & I d.o.o. imajo ostre linije in robove, ki so izdelani po meri naročnika. Ponudba obsega svetlobne linijske svetilke, modulski sistem razsvetljave, stropne panelne svetilke, stropne/stenske svetilke, tračni sistem razsvetljave, stropne vgradne svetilke, stenske vgradne svetilke in svetilke za kopalnice. Linijski LED sistemi, ki jih lahko najdete v naši ponudbi, imajo preprost sistem sestavljanja in instalacije. “Click” sistem pritrjevanja jim omogoča sestavo brez orodja. Stropne panelne svetilke imajo aluminijasto ohišje, ki zagotavlja kakovostno odvajanje toplote. Kot dodatno možnost pa lahko izberete tudi okrasni aluminijast okvir za nadometno ali vgradno namestitev in modul zasilne varnostne razsvetljave. V ponudbi vgradnih in nadgradnih stropnih panelov boste našli svetilke, kot je Miranda-O, ki so primerne za prašne in vlažne prostore, saj jih odlikuje visoka IP (PI44) zaščita. Prav tako naša ponudba obsega stropne svetilke, ki se zaradi svoje tankosti, lahko vgradijo v spuščene nizke strope. Izbira je velika. Če niste prepričani, kakšna notranja svetila bi ustrezala vašemu prostoru, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri pravih industrijskih svetil za vaš prostor.


OGLEJTE SI TUDI OSTALO PONUDBO NOTRANJIH SVETIL