Pošlji povpraševanje

Stropne LED svetilke so sodobna, nevpadljiva notranja razsvetljava

Stropne LED svetilke so notranja razsvetljava, ki jo videvamo na vsakem koraku. Toda njihova sodobna oblika in nevpadljivost sta razloga, zakaj jih vse bolj pogosto videvamo v stanovanjih in hišah. Vgradne stropne LED svetilke so pogosta izbira v domovih in poslovnih prostorih z nizkim stropom. Z njihovo pomočjo prostor optično povečamo. Če želimo zapolniti večji prostor pa so odlična rešitev viseče stropne svetilke. Le te lahko uporabimo kot okrasen detajl ali glavno osvetlitev.

Stropna LED svetilkaStropna LED svetilkaStropna LED svetilkaStropna LED svetilka

Stenske in stropne svetilke Jaka & I d.o.o.

Vse večja ekološka ozaveščenost je razlog, da se je povečalo opremljanje domov s stropnimi LED svetilkami. Imajo veliko prednosti, ena, izmed katerih je tudi varčevanje z energijo. Zato smo v podjetju Jaka & I d.o.o. znotraj linije Proline razvili stropne, stenske svetilke z večjim dimenzijskim naborom in dolgo življenjsko dobo. Takšni svetilki sta stropni LED svetilki Trim Surface in Trim Square z dimenzijskim naborom od fi 90 pa do fi 600 m. Kot preostala svetila v našem podjetju imata tudi ti stropni svetilki čas do polne svetlosti le 1 s. Možnost zatemnjevanja je poljubna, življenjska doba pa sega vse tja do 15 000 ur delovanja. Število vklopov pred prenehanjem delovanja je 30 000, stopnja zaščite pa IP32. Stropni LED svetilki, ki sta narejeni iz aluminijeve zlitine, sta primerni za notranjo uporabo. Slice O Circle in Slice K Square sta tanki, sodobni stenski ali stropni svetilki iz najkakovostnejšega materiala. Sestavljeni sta iz difuzorja PMMA, aluminijastega ohišja in vijakov iz nerjavečega jekla. Njuno število vklopov pred prenehanjem delovanja je 35 000, življenjska doba 40 000 ur, stopnja zaščite pa IP21. Slice O Circle in Slice K Square omogočata stropno ali stensko nadgradno namestitev. Circle Step in Ligne Step sta izjemno tanki stropni LED svetili, ki se od ostalih svetil razlikujeta po stopnji zaščite, ki je IP44. Kot dodatno možnost nudita vgrajen senzor gibanja ali vgrajen modul varnostne razsvetljave. Po stopnji zaščite se od njiju razlikujeta tudi Core S, z vrednostjo IP21 in Flex Built On z vrednostjo IP44.

Viseče stropne svetilke po vaših željah

Viseče stropne svetilke predstavljajo odlično popestritev prostora z visokim stropom. S pomočjo stropne svetilke povežemo prostor in približamo svetlobo površini, ki jo želimo osvetliti. V podjetju Jaka & I d.o.o. smo za vas pripravili viseče stropne svetilke, pri katerih lahko sami izbirate barvo ohišja, dolžino svetilke in barvo svetlobe. Arhitekturne svetilke so na voljo v dveh oblikah. V viseči in stropni. Tubis D S, Tubis D C, Tubis Cut D S, Tubis Cut D C svetilke omogočajo do 30 000 ur nemotenega delovanja in ravno toliko preklopov pred prenehanjem delovanja. Narejene so iz aluminijastega ohišja, vijakov iz nerjavečega jekla in difuzorja PMMA. Imajo PROline LED napajalnik in delovno temperaturo med -5 °C do + 40 °C. Viseče stropne svetilke dopuščajo dodatne možnosti, kot so možnost naročila svetilk daljših od 1 m, namestitev na tokovno tračnico in možnost barvanja svetilk po naročilu, v katerikoli RAL barvi. Viseče stropne svetilke so izjemno uporabne, prilagodljive in sijajna okrasna osvežitev prostora.

Stropne LED svetilke za vsak dom

LED moduli dajejo prostoru različne oblikovne možnosti

V preteklosti smo linijske LED svetilke največkrat zasledili v industrijskih obratih. Dandanes pa stropne LED svetilke postajajo osrednji oblikovni element v minimalistično opremljenih domovih.Led moduli imajo “click” sistem pritrjevanja tračnic in svetilk, kar omogoča izredno hitro vgradnjo in sestavo. Led modul se tako sestavi brez uporabe orodij, za menjavo linijske LED svetilke pa potrebujemo le 45 s. LED moduli so narejeni iz jeklenega prašno barvanega ohišja, vijakov iz nerjavečega jekla in PC difuzorja. Na LED modul lahko vgradimo 5, 8 ali 12 linij. Kot dodatno možnost ponujajo zatemnjevanje DALI ali 1-10 V zatemnjevanje, modul zasilne varnostne razsvetljave in sistem zaznavanja gibanja. Stropna nadgradna ali viseča namestitev linijske LED svetilke omogočata različne oblikovne možnosti, ki jih lahko prilagajamo glede na prostor.