Pošlji povpraševanje

LED razsvetljava v industriji - nižji stroški in boljši pogoji

LED razsvetljava v industriji je najbolj kakovostna na trgu, saj prinaša velike prednosti v primerjavi z zastarelimi načini razsvetljevanja. Ustrezati mora visokim merilom, ki jih določena industrija zahteva, zato ni prostora za pomanjkljivosti. V podjetju Jaka&I nudimo širok spekter razsvetljave za proizvodnjo, industrijske obrate in različne delavnice. Pri nas najdete linijska svetila, reflektorje, panele, fluorescentne luči in še marsikaj. Vse iz najkakovostnejših komponent in materialov, ki jih lahko najdete na trgu. Za kvalitetno opravljanje dela potrebujete dobro svetlobo in ta pride samo iz tehnološko dovršenih LED svetil.

Industrijska razsvetljava

Prednosti industrijske LED razsvetljave

LED razsvetljava za proizvodnjo so zaradi svojih prednosti zelo zaželena. Na prvem mestu je manjša poraba energije, z njo pa tudi višji svetlobni izkoristek. Nadalje ima LED razsvetljava v industriji tudi veliko daljšo življenjsko dobo. Industrijski obrati običajno delujejo 24 ur na dan, zato se vsak prihranek pri električni energiji in posledično znižanje stroškov zelo pozna. To so spoznala mnoga podjetja, ki že vrsto let uporabljajo samo še primerno industrijsko razsvetljavo z LED svetili. Ob pravilni izbiri si znižate tako vzdrževalne stroške kot porabo električne energije. Seveda pri tem niso zanemarljivi občutno boljši delovni pogoji, ki jih industrijska LED razsvetljava prinaša. Za učinkovito delo je dobra vidljivost ključnega pomena.

Oglejte si ponudbo razsvetljave za proizvodnjo

Linijski sistem svetil, reflektivni paneli in drugi modeli luči

Naša bogata ponudba poskrbi, da primerno razsvetljavo najdejo najrazličnejši delovni prostori, garaže, delavnice in druga okolja. Za večje industrijske obrate se po navadi uporabijo linijska svetila po celotni dolžini stropa ali stene. Ponujamo tudi zelo trpežna svetila, odporna proti prahu in vodi, da svetloba ne trpi zaradi same narave dela. Pri nas se najde tudi razsvetljava za proizvodnjo, kjer so zelo visoki stropi, zahtevana pa visoka osvetljenost. Naša industrijska razsvetljava je zelo široko uporabna, saj ima njena delovna temperatura širok razpon (običajno od -25 °C do + 45 °C). Ohišje je skrbno izbrano, čas do polne svetilnosti samo ena sekunda, nudimo pa svetila z različno napetostjo in močjo. Kot dodatek k notranji LED razsvetljavi v industriji ponujamo še zunanjo in varnostno razsvetljavo, pa tudi razne dodatke: LED napajalnike, trakove in aluminijaste profile.

Varnostna razsvetljava

Primerna in zanesljiva varnostna razsvetljava

V industrijskih obratih je poleg dnevne razsvetljave za proizvodnjo izredno pomembna tudi dobra varnostna razsvetljava. Tu govorimo o varnosti delavcev, v primeru, da običajna razsvetljava zaradi izpada električne energije in drugih vzrokov ne deluje. Zasilne svetilke imajo lasten vir napajanja (vir), zato zanesljivo delujejo v primeru izpada. Varnostna razsvetljava mora osvetliti evakuacijske poti in ostale prostore, kjer se ljudje nahajajo. Vključiti se mora najkasneje v 1 sekundi po izpadu elektrike in biti na voljo do ure in pol. Poskrbeli smo, da v sklopu naše Proline linije ponujamo tudi visoko kvalitetno varnostno oziroma zasilno razsvetljavo s petletno garancijo na svetilko in triletno garancijo na vgrajeno baterijo. Vse svetilke so enostavne za montažo in jih lahko namestite v strop ali pod omet. So zelo zanesljive, praktične in kakovostne.

Več o varnostni razsvetljavi

Nudimo tudi popravilo in nadgradnjo dotrajane LED razsvetljave

Za celovito podporo svojim strankam smo na voljo tudi za popravilo vseh vrst LED razsvetljave v industriji in drugje. Ker se tehnologija hitro spreminja, nudimo tudi nadgradnjo že obstoječe razsvetljave z izboljšanim svetlobnim izkoristkom LED svetilk. Za industrijsko LED razsvetljavo, pri kateri ugotovimo, da je že odslužena, vam ponudimo alternativno zamenjavo ali vam svetujemo pri vgradnji povsem novih svetil. Naša izkušena strokovna ekipa se s pomočjo sodobnih strojev za popravilo loti vsakršnega izziva. Obrnite se na nas, ko naletite na težavo, in zagotovo bomo našli rešitev tudi za vašo industrijsko razsvetljavo, pa naj bo še tako zahtevna.