Pošlji povpraševanje

Javna zunanja razsvetljava je pomemben del našega življenja

Javna razsvetljava nam zagotavlja svetlobo, ki je pomemben dejavnik za vsakega posameznika, saj vpliva na njegovo počutje, zdravje in nenazadnje tudi produktivnost. Čez dan javna razsvetljava nima nobenega pomena, saj nam varnost in občutek udobja zagotavlja naravna svetloba, ki jo oddaja sonce. Ko pa se na Zemljo spusti noč, postanejo ulice temne, skrivnostne in za mnoge grozljive. S pomočjo ulične razsvetljave, ki je nastala iz preproste potrebe po izboljšanju vidljivosti, varnosti oseb, prometne varnosti in oblikovanja celostne podobe mest ter naselij, se tudi v nočnem času počutimo varno in udobno. Dobra javna razsvetljava mora biti svetlobno-tehnično ustrezna, ekonomična in okolju prijazna, saj lahko le tako izboljša kakovost življenja posameznika in širše družbe.

Javna zunanja razsvetljava za izboljšanje vidljivosti, varnosti oseb in varnosti v prometu

Zunanja razsvetljava je bila nekoč razlog za povečano rabo električne energije in visoke stroške, saj se v preteklosti nismo pretirano ukvarjali s porabo električne energije za potrebe javne razsvetljave, s širjenjem mest in poseljevanjem obrobij občin pa se je obstoječi sistem javne razsvetljave nenadoma razširil, s čimer se je povečala tudi raba električne energije, saj so stroški porabe nenehno naraščali. S to problematiko se je srečevalo večje število občin v Sloveniji, še posebej tiste, v katerih je zunanja razsvetljava tehnološko zastarela in je bila energetsko povsem neučinkovita. Namen sodobne javne razsvetljave je zagotoviti najvišje standarde kakovosti oziroma učinkovito investicijo, ki bo zahtevala minimalno porabo električne energije. Še posebej učinkovito rešitev predstavlja LED javna razsvetljava, ki je sedanjost in prihodnost osvetljevanja, saj privarčuje ogromno energije, zagotavlja odlično osvetlitev in dolgo življenjsko dobo.

Spoznajte prednosti uporabe LED javne razsvetljave

LED javna razsvetljava prinaša številne prednosti tako uporabnikom, kot tudi okolju. V primerjavi s klasično zunanjo razsvetljavo nam zagotavlja precejšnje prihranke energije ter uporabo pametnih sistemov, zahvaljujoč sodobnim arhitekturnim rešitvam pa se zlahka vključi v vsako okolje. V Sloveniji imamo okrog 200 tisoč svetilk javne razsvetljave, med katerimi so tiste malce bolj zastarele energetsko zelo potratne. V podjetju Jaka&I smo prepričani, da je mogoče ob prenovi z uporabo LED javne razsvetljave doseči velike finančne učinke, pri čemer se kakovost osvetlitve ne bo zmanjšala. LED razsvetljava je namreč znana po svoji odlični svetljivosti, zato je primerna za vse vrste razsvetljav, poleg tega pa ima veliko prednost pred halogenskimi žarnicami, v primerjavi s katerimi je neverjetno varčna. Visoki stroški energetsko potratne razsvetljave so opazni predvsem pri industrijski in javni razsvetljavi, zato smo v podjetju želeli trgu ponuditi varčnejšo in okolju prijaznejšo rešitev.

Dobra javna razsvetljava mora biti svetlobno-tehnično ustrezna, ekonomična in okolju prijazna

Najboljša notranja in zunanja razsvetljava za vaš dom

V kolikor iščete najbolj optimalno in učinkovito rešitev na področju zunanje in notranje razsvetljave, smo v podjetju Jaka&I prava izbira. V vseh letih poslovanja smo iz neprepoznanega malega podjetja zrasli v resnega in kakovostnega poslovnega partnerja, ki kvalitetno sooblikuje trg razsvetljave. V zadnjih letih smo svoje strateško področje poslovanja usmerili v projektiranje, proizvodnjo in prodajo svetil lastne blagovne znamke. Smo hitri in prilagodljivi, omogočamo vam kratke dobavne roke in prodajno linijo svetil, ki je vedno v koraku s časom. Reference so vam na voljo na ogled na naši spletni strani. Zagotavljamo vam le najboljšo javno razsvetljavo in razsvetljavo za vaš dom ali službo, deležni pa boste tudi 100% tehnične podpore vse od trenutka nabave do montaže. Z javno razsvetljavo ne poskrbimo le za večje udobje, temveč tudi za varnost okolice vašega doma. Če želite biti v koraku s časom, izberite podjetje Jaka&I.