Letne kuhinje Figura bodo popestrile vaš vrt

 

Letne kuhinje zagotovo sodijo na vrt ali teraso vsakega, ki komaj čaka toplejše pomladne dni, ko lahko pogosti družino in prijatelje z okusnim kosilom ali večerjo, pripravljeno v letni kuhinji. Letna kuhinja je nadvse praktična, še posebej z vrtnim kaminom, saj nam omogoča pripravo hrane na prostem, hkrati pa nam ni treba skrbeti, da bi jo vremenski vplivi poškodovali, saj je narejena iz kakovostnega umetnega kamna.

 

Vrtna letna kuhinja – srce vašega vrta

 

Letne kuhinje so del lepo in funkcionalno urejenega vrta ter okolice hiše. Če hišo šele gradite ali pa temeljito prenavljate okolico, je pametno narediti celoviti načrt umestitve letnega vrta in letne kuhinje. Naši strokovnjaki vam pomagajo izbrati primerno vrtno kuhinjo. Če nobena iz naše stalne ponudbe ne ustreza vašim zahtevam, vam lahko letno kuhinjo popolnoma prilagodimo. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in različnimi površinskimi strukturami, ter tako sestavite letno kuhinjo, ki se najbolj prilega okolici vaše hiše.

 

Letne kuhinje za vašo počitniško hišico

 

Ker so preprostejše kot notranje kuhinje, je preprostejša tudi ureditev letnih kuhinj. Najosnovnejša oblika je sestavljena iz delovnega pulta, korita in žara. Ravno zaradi preproste uporabe in vremenske odpornosti je vrtna kuhinja izjemna rešitev za vašo počitniško hišico. V omarici, katere vrata so iz leseno polimernih desk, lahko hranite celoten servis, pribor, razne dodatke za kuho, začimbe, krpe in še marsikaj uporabnega.

 

Vrtni kamin kot estetska in uporabna popestritev vrta

 

Kakovostne letne kuhinjeK zunanjemu pultu se lepo poda tudi vrtni kamin, ki ustvari popolno letno kuhinjo, v kateri pričarate okusne jedi za svoje goste. V pomladnih in poletnih mesecih, ko raje preživljamo prosti čas pred hišo, kot pa v njej, se vrtni kamin izkaže kot odlično središče druženja z družino in prijatelji. Postavimo ga lahko kot že rečeno skupaj z vrtno kuhinjo in tako dobimo dovršen letni vrt, lahko pa stoji popolnoma samostojno. Glede na vaše potrebe in želje lahko izbirate med različnimi višinami in oblikami. Vedno pa pazimo, da se vrtni kamin sklada z vašim vrtom in ostalim vrtnim pohištvom, kot na primer z vodnjaki in fontanami, ki jih tudi najdete pri nas. Letna kuhinja je torej vsekakor dobrodošla popestritev vašega vrta ter uric preživetih na vrtu z vašimi najbližjimi.

 

Figura | Letne kuhinje iz visokokakovostnega umetnega kamna popestrijo vsak vrt – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIGURA, umetni kamen d.o.o.
Naslov
Mengeška cesta 49B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
041 724400
Seznam fraz
Letne kuhinje, vrtni kamin, vrtna kuhinja
ZEMLJEVID