Betonski umivalniki in vodnjaki so odličen dodatek za vsak vrt


Betonski umivalnikiBetonski umivalniki in vodnjaki so praktičen in lep dodatek na vsakem vrtu. Še tako lepa in urejena hiša je ob zanemarjenem vrtu, ki jo obdaja, videti neurejena. A brez skrbi – z okrasnimi in praktičnimi izdelki podjetja Figura boste zlahka poskrbeli, da bo vse videti kot iz škatlice. Obenem pa betonski vrtni lijaki in umivalniki pomenijo, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki. Z drugimi našimi izdelki boste tako okolico vaše hiše spremenili v čudovit prostor, kjer se boste vi in vaši najbližji z veseljem družili.

Betonski vrtni umivalniki in lijaki z različnimi dodatki
Imate piknik ali zabavo na vrtu, pa morate nenehno hoditi po vodo v hišo? Bi si radi umili roke, pa nimate vode? Rešitev so samostoječi ali stenski betonski umivalniki. Prvi so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno vodnjaka, zaradi transporta pa jih sestavlja več delov. Stenski betonski vodnjaki pa imajo priključek za vodo na hrbtni strani, tako da mora biti napeljava že pripravljena na objektu. S pomočjo gradbenega lepila ga pritrdimo na steno in že ga lahko začnemo uporabljati. Na voljo so vam še različni dodatki: pipe, mreže, omarice – vse, kar potrebujete na vrtu ali dvorišču.

 

Betonski vodnjakiBetonski vodnjaki – korak v romantično preteklost

Tako kot betonski umivalniki so tudi vodnjaki odličen estetski dodatek vašega vrta ali dvorišča. S svojim videzom naravnega kamna nas ponesejo v romantično preteklost, ki daje občutek varnosti in domačnosti. Danes sicer tako rekoč ni več stavbe, ki ne bi imela vodovodne napeljave, a kamnit vodnjak pred hišo je res nekaj posebnega. Njegov čudovit videz lahko dopolnite še z različnimi dodatki, na primer s pokrovom in elementi iz kovanega železa, ki še dodatno prispevajo k njegovi pristnosti. Z našimi umivalniki, vrtnimi lijaki in drugimi betonskimi izdelki bo vaš vrt zaživel v vsem svojem sijaju.

 

Figura d.o.o. | Betonski umivalniki, betonski vodnjaki, vrtni lijaki – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIGURA, umetni kamen d.o.o.
Naslov
Mengeška cesta 49B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
041 724400
Seznam fraz
Betonski umivalniki, betonski vodnjaki, vrtni lijaki
ZEMLJEVID