Betonski umivalniki in vodnjaki so odličen dodatek za vsak vrt

Betonski umivalniki in vodnjaki so praktičen in lep dodatek na vsakem vrtu. Še tako lepa in urejena hiša je ob zanemarjenem vrtu, ki jo obdaja, videti neurejena. A brez skrbi - z okrasnimi in praktičnimi izdelki podjetja Figura boste zlahka poskrbeli, da bo vse videti kot iz škatlice. Obenem pa betonski vrtni lijaki in umivalniki pomenijo, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki. Z drugimi našimi izdelki boste tako okolico vaše hiše spremenili v čudovit prostor, kjer se boste vi in vaši najbližji z veseljem družili.

Betonski vrtni umivalniki in lijaki z različnimi dodatki

Imate piknik ali zabavo na vrtu, pa morate nenehno hoditi po vodo v hišo? Bi si radi umili roke, pa nimate vode? Rešitev so samostoječi ali stenski betonski umivalniki za vrt. Prvi so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno vodnjaka, zaradi transporta pa jih sestavlja več delov. Stenski betonski vodnjaki pa imajo priključek za vodo na hrbtni strani, tako da mora biti napeljava že pripravljena na objektu. S pomočjo gradbenega lepila ga pritrdimo na steno in že ga lahko začnemo uporabljati. Na voljo so vam še različni dodatki: pipe, mreže, omarice - vse, kar potrebujete na vrtu ali dvorišču.

Betonski umivalnikiBetonski vodnjaki

Betonski vodnjaki - korak v romantično preteklost

Tako kot betonski umivalniki so tudi vodnjaki odličen estetski dodatek vašega vrta ali dvorišča. S svojim videzom naravnega kamna nas ponesejo v romantično preteklost, ki daje občutek varnosti in domačnosti. Danes sicer tako rekoč ni več stavbe, ki ne bi imela vodovodne napeljave, a kamnit vodnjak pred hišo je res nekaj posebnega. Njegov čudovit videz lahko dopolnite še z različnimi dodatki, na primer s pokrovom in elementi iz kovanega železa, ki še dodatno prispevajo k njegovi pristnosti. Z našimi umivalniki, vrtnimi lijaki in drugimi betonskimi izdelki bo vaš vrt zaživel v vsem svojem sijaju.

Betonski izdelki in izdelki iz umetnega kamna v podjetju Figura

Poleg betonskih vodnjakov, vam podjetje figura nudi izbor betonskih vrtnih ograj za varnost vašega doma in enoten izgled vašega doma. Vodnjakom in betonskih vrtnim ograjam p se pridružujejo še izdelki kot so okrasni stebli, letne ali vrtne kuhinje, vrtne pipe ipd. Obiščite nas in si oglejte našo široko ponudbo.