Pošlji povpraševanje

Letna kuhinja - mi naredimo načrt po vaših željah


Podjetje Figura d.o.o., ki domuje na Mengeški cesti 49B v Trzinu se že 20 let ukvarja z razvojem in proizvodnjo visokokavostnih okrasnih izdelkov, narejenih iz umetnega kamna, kot so letne kuhinje s krušno pečjo in kaminom, vodnjaki, fontane, posode za rože, stebri in ograje. Za bolj zahtevne stvari kot je npr letna kuhinja, vam seveda narišemo tudi načrt po vaših željah. Nudimo različne letne kuhinje na prostem, med katerimi je v zadnjem času izjemno priljubljena letna kuhinja na terasi, nekaj tipskih načrtov in cen lahko vidite na naši spletni strani, v kolikor želite, pa nas lahko kontaktirate po emailu ali telefonu z vašimi željami in predlogi za sanjsko letno kuhinjo s krušno pečjo in kaminom.

VEČ O NAČRTU LETNE KUHINJE!


Letne kuhinje in kamini - ugodna cena načrtov in izdelave


V našem podjetju nudimo tipske izdelave letnih kuhinj s krušnjo pečjo in kaminom ali zgolj izdelavo kamina, za katere vam ugodno narišemo tudi načrte, ki bodo upoštevali vaše želje in ideje. Letne kuhinje s krušno pečjo in kaminom so obstojne na vremenske vplive, vse površine na katerih boste delali imajo površinsko glazuro, obenem pa so vrata letnih kuhinj na prostem narejena iz les-poliernih desk, ki se po navadi uporabljajo za zunanje pode. V storitev izdelave letnih kuhinj s krušno pečjo in kaminom je vključen tudi načrt. Zagotovite si svoj načrt letne kuhinje in izdelavo sanjske letne kuhinje s krušno pečjo in kaminom po ugodni ceni.

letna kuhinjaletne kuhinje načrti


Letna kuhinja s krušno pečjo in kaminom za različne priložnosti


Letna kuhinja s krušno pečjo in kaminom je idealen način za druženje s prijatelji, za prijetno kosilo z družino v lepem vremenu ali zgolj za ustvarjanje novih jedi. Letna kuhinja na prostem vam zagotavlja izjemno okolje, obenem pa prinaša neverjetne občutke ob kuhi. V kolikor vas zanimajo cene letnih kuhinj na terasi nas kontaktirajte. Mi vam bomo naredili načrt letne kuhinje, vi pa se boste potem odločili, kako in kaj.