Letna kuhinja načrt, izvedba, dovoz - za vse poskrbimo mi

Letna kuhinja načrt. Kaj se skriva v teh treh besedah, ki se porajajo, ko se nekdo želi lotiti urejanja okolice? Razložili vam bomo vse kar zadeva načrtovanja in postavitve letne kuhinje na prostem, ki je danes tako priljubljena in dobrodošla pridobitev marsikaterega doma.

V podjetju Figura d. o. o. iz Trzina, se že 20 let ukvarjamo z razvojem in proizvodnjo visokokavostnih okrasnih izdelkov, narejenih iz umetnega kamna, namenjenih urejanju okolice. V naši ponudbi lahko najdete letne kuhinje s krušno pečjo in kaminom, vodnjake, fontane, posode za rože, stebre in ograje, ki poskrbijo za lep videz in funkcionalno uporabo vrta v toplih mesecih.

Za bolj zahtevnejše dodatke, kot je na primer letna kuhinja na prostem, vam seveda narišemo tudi načrt po vaših željah. Nudimo različne tipe, med katerimi je v zadnjem času izjemno priljubljena letna kuhinja na terasi Cena, je konkurenčna, pri tej pa je seveda odvisno, kaj si zamislite in kaj želite v ureditev vključiti.

Tipski načrt letne kuhinje lahko vidite na naši spletni strani v kar nekaj izvedbah, vedeti pa morate, da jih lahko popolnoma prilagodimo vašim željam. V kolikor želite, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu ter nas seznanite z vašimi željami in predlogi za letno kuhinjo s krušno pečjo in kaminom, ali katerokoli drugo izvedbo. Skupaj bomo zagotovo našli takšno, ki bo za vas prava.

Letna kuhinja načrt

Letna kuhinja s krušno pečjo in kaminom, bo vaše življenje preselila na prosto

Poleg tega, da je letna kuhinja na prostem lepa na pogled, ima mnogo drugih prednosti, ki jih tisti, ki to pridobitev že imajo, ne bi zamenjali za nič na svetu. Kot prvo, lahko za letno kuhinjo načrt popolnoma prilagodimo uporabi naročnika. To je odvisno od tega, ali se bo hrana pripravljala zunaj le občasno, ali bo ta postala podaljšek stanovanja in se bo bivanje družinskih članov, v poletnih mesecih preselilo na prosto.

Glede na namen, vam izdelamo načrt letne kuhinje in vanj vključimo elemente, ki bodo potrebni za nemoteno in udobno rabo. Seveda to storimo z roko v roki z naročnikom in načrt po potrebi tudi prilagajamo.

Potem moramo omeniti, da je letna kuhinja na terasi cena katere je na trgu zelo konkurenčna, obstojna na vremenske vplive, dež, sneg, toča in sonce ji ne morejo do živega. Vse delovne površine iz brušenega betona imajo zaščitno glazuro, vrata pa so izdelana iz vodoodpornih materialov, namenjenih za zunanjo uporabo. Za izdelavo torej uporabljamo beton, aluminij, kovine in obdelan tropski les, ki pripomorejo k dolgi življenjski dobi letne kuhinje na prostem.

Letna kuhinja s krušno pečjo in kaminom

Letna kuhinja na prostem – funkcionalna, estetska in enostavna za vzdrževanje

Materiali iz katerih so izdelane, pa nimajo le dolge življenjske dobe, temveč so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Ko okvirno sestavljate načrt za letno kuhinjo na prostem, dobro razmislite tudi o dotoku vode, odtoku in električnih priključkih. Voda v kuhinjo zagotovo spada, saj je brez nje oteženo tako kuhanje, kot čiščenje. Če drugače ne gre, je mogoče zadevo rešiti tudi z vrtno cevjo.

Prav tako je potrebna razsvetljava in priklop za električni žar, če se boste odločili zanj. Morda boste priključek potrebovali za priklop televizorja, če boste s prijatelji spremljali športne dogodke, ali gledali filme.

Imate otroke? Ti bodo veliko bolj motivirani pisali domače naloge na prostem in več časa preživeli zunaj. Če so otroci še majhni, vam bo letna kuhinja na prostem odlično služila, saj jim boste mimogrede pripravili malico, ali oprali sadje, pri tem pa jih boste imeli ves čas na očeh.

V glavnem, pa nikar ne skrbite, saj v storitev izdelave letne kuhinje s krušno pečjo in kaminom vključen tudi načrt, ki ga bomo na podlagi vaših želja izdelali mi. Imamo veliko izkušenj na tem področju, zato vemo na kaj moramo biti pozorni, vi pa nam lahko zaupate.

Letna kuhinja na prostem

Letna kuhinja na terasi cena ki prepriča mnoge

Letna kuhinja s krušno pečjo in kaminom je idealen način za druženje s prijatelji in za obedovanje z družino. Če je ta prekrita s streho, ne pride v poštev le v lepem vremenu, temveč je uporabna tudi ko dežuje. Celo pozimi si mnogi naredijo piknike, le da so ti običajno krajši kot poleti. 

Letna kuhinja na prostem vam torej zagotavlja izjemno okolje, obenem pa prinaša neponovljive občutke kuhanja na prostem. V kolikor vas zanimajo cene letnih kuhinj na terasi nas kontaktirajte. Mi vam bomo izdelali načrt, na podlagi tega kar boste želeli vanjo vključiti.

Letna kuhinja na terasi cena