Pošlji povpraševanje

Zunanje letne kuhinje narejene iz kakovostnega umetnega kamna


zunanja letna kuhinjaPodjetje Figura d.o.o., ki ima svoj sedež v Mengšu se že 20 let ukvarja z glavno dejavnostjo - proizvodnjo kakovostnih okrasnih izdelkov iz umetnega kamna med katere spadajo zunanje letne kuhinje, kamini, vodnjaki, fontane, posode za rože, stebri in ograje ter figure. Letna kuhinja s krušno pečjo je idealen prostor za ustvarjanje novih jedih in druženje s prijatelji in družino. V našem podjetju pri zunanjih letnih kuhinjah nudimo lasten razvoj, inovativne zamisli ter usmerjenost k estetski dovršenosti in praktičnosti. Letna kuhinja je lahko ob hiši, na terasi ali pa se odločite za letno kuhinjo s krušno pečjo ali kaminom. Za vse zunanje letne kuhinje nudimo ugodne cene.

MODERNE LETNE KUHINJE TUKAJ!


Zunanje letne kuhinje - ko ustvarjanje novih jedi postane užitek


letne kuhinjeZunanje letne kuhinje so prostor za druženje in ustvarjanje novih jedi, še posebej ob lepem sončnem vremenu, ko se pri vas doma zbere družina ali prijatelji. Letne kuhinje s krušno pečjo so obstojne na vremenske vplive, vse delovne površine imajo površinsko glazuro, vrata zunanjih letnih kuhinj pa so iz les-polimernih desk. V kolikor imate letno kuhinjo ob hiši, ste tudi med kuho vseskozi v stiku z vašimi gosti in v središču dogajanja, obenem pa v vaši hiši ni neprijetnega vonja. V kolikor ne želite celotne zunanje letne kuhinje lahko v našem podjetju naredimo samo pult, ki bo služil vašemu namenu.


Letna kuhinja s krušno pečjo - ugodno v podjetu Figura


Ne glede na to, ali se boste odločili za letno kuhinjo s krušno pečjo, ob hiši, za letno kuhinjo na terasi ali pa zgolj za pult na letni kuhinji vam v našem podjetju nudimo izjemno ugodne cene kakovostnih izdelkov. Naše letne kuhinje s krušno pečjo ohranjajo sloves ponudnika izdelkov, ki jih odlikuje kakovost in trajnost. Prepričajte se sami in si zagotovite svojo zunanjo letno kuhinjo ali letno kuhinjo na terasi po ugodni ceni.