Vrtni kamini na drva FiguraVrtni žari in kamini na drva


Os zgodnje spomladi do pozne jeseni so vrtni kamini na drva prijetna popestritev vsakdanjega kuhanja na štedilniku. Takoj, ko se pojavijo prvi lepi spomladanski dnevi, se na vrtovih začnejo prižigati zunanji kamini. Kuhanje na prostem očitno v nas zbudi neko prvinsko in pradavno željo po združevanju ob ognjišču, zato so vrtni kamini na drva aktualni tudi še pozno jeseni, ko se čez dan zunaj še prijetno ogreje; ponudba mini kuhinj. In zakaj ne bi v hladnih jesenskih večerih zunaj spekli kostanja in se prijetno pogreli ob ognju in skodelici čaja ali kuhanega vina? V podjetju Figura vam nudimo različne kamine za kuhanje na prostem, od povsem klasičnih do takšnih, ki so po videzu nadvse sodobni. Na voljo so vrtni kamini na drva, oglje, elektriko in plin in pa ostalil izdelki iz betona.

VRTNI KAMINI FIGURA

Zunanji kamini - odlična hrana in druženje na prostem

Vrtni kamini na drva so v podjetju Figura na voljo v različnih velikostih in oblikah. Z njimi boste lahko pripravili kosilo za svojo družino ali pa spekli večje količine hrane za vrtno zabavo oziroma piknik za prijatelje in sorodnike. Naši vrtni žari in kamini so prav vsi izdelani iz vrhunskih materialov, ki vam omogočajo odlično peko. Vrtni kamini na drva nudijo še prav poseben užitek ob peki na pravem ognju, ki da mesu in zelenjavi poseben okus. Tudi presket ognja v ognjišču ustvari prijetno vzdušje, ki še dodatno pripomore k dobremu počutju na vrtu.

Vrtni kamini na drva Figura
Vrtni kamini na drva kot samostojen element ali del vrtne kuhinje

Zunanji kamini, ki so na voljo v podjetju Figura, so lahko popolnoma samostojen element, ki ga lahko postavite kamor koli na vašem vrtu. Lahko pa so vrtni kamini na drva tudi modularni in so del večjega sestava, na primer vrtne kuhinje z več elementi. Nudimo vam seveda tudi vrsto pripomočkov za peko na žaru, s katerimi bo kuhanje še lažje. Naši vrtni žari in kamini na drva vam bodo zanesljivo polepšali marsikatero urico na vrtu ali vikendu.

PONUDBA VRTNIH VODNJAKOV FIGURA