Letna kuhinja: načrt za popestritev poletnih večerov!


Tisti, ki se ukvarjajo z urejanjem in načrtovanjem zunanje okolice svojega doma dobro vedo, da je letna kuhinja načrt za družabno preživljanje poletnih večerov s prijatelji in okusno žar hrano. Seveda pa je treba najprej poskrbeti za ureditev okolice pred hišo, vrt in prostore, ki bodo gostili takšne zabave, je treba lepo urediti in opremiti. Vsaka hiša ima kuhinjo, le redki pa se odločijo še za zunanjo letno kuhinjo, ki bi poenostavila pripravo hrane zunaj - takšna mini kuhinja je odlična ideja, na katero ne smete pozabiti že pri načrtovanju nove hiše, lahko pa jo seveda dodate tudi k obstoječemu objektu!

VEČ O MINI KUHINJAH TUKAJ!


Prava mini letna kuhinja za vašo hišo


Kako svojo hišo opremiti z letno kuhinjo? Načrt je povsem odvisen od vaših želja! Mini letne kuhinje po meri namreč nudijo veliko mero prilagodljivosti, kar pomeni, da vam bo nova letna kuhinja pisana na kožo. V urejanje in načrtovanje okolice se mora že takoj vključiti tudi letna kuhinja. Načrt naj vsebuje namenski prostor za pripravo hrane, ki mora nuditi dovolj prostora za delo. Običajno ima takšna kuhinja žar, kuhalno ploščo ali drugo opremo za pripravo hrane, pomivalno korito, morda celo peč ali hladilnik, gotovo pa tudi nekaj delovne površine. Ker se lahko oblikuje mini kuhinje po meri, so specifike prepuščene željam posameznika, omejitev pa je le domišljija!

mini letna kuhinja


Cena letne kuhinje, načrta in opreme


letne kuhinje načrtZa urejanje okolice hiše cena ne sme biti prvi dejavnik, na podlagi katerega se odločamo. Kakovostna oprema bo namreč skozi dolga leta uporabe zagotovila izredno zadovoljstvo, kar velja tudi za letno kuhinjo. Načrt naj se pripravi premišljeno in strokovno, saj je treba vnaprej predvideti vse, kar bo zunanja mini kuhinja vsebovala in potrebovala. Seveda pa načrtovanje ni vse, kar zahteva urejanje okolice hiše. Cena je še bolj odvisna od dejanskega dela in izbrane opreme. Ker gre za izdelke po meri pa so točne številke zelo različne - od nekaj sto do več tisoč evrov.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi letnih kuhinj in tudi mini kuhinj!

Več o modernih letnih kuhinjah si preberite tukaj: https://www.vsi.si/figura/moderne-letne-kuhinje