Pošlji povpraševanje

Letna kuhinja: načrt za popestritev poletnih večerov!

Tisti, ki se ukvarjajo z urejanjem in načrtovanjem zunanje okolice svojega doma dobro vedo, da je zunanja zidana letna kuhinja načrt za družabno preživljanje poletnih večerov s prijatelji in okusno žar hrano. Seveda pa je treba najprej poskrbeti za ureditev okolice pred hišo, vrt in prostore, ki bodo gostili takšne zabave, je treba lepo urediti in opremiti. Vsaka hiša ima kuhinjo, vse več ljudi pa se odloča za zunanjo letno kuhinjo, ki bi poenostavila pripravo hrane zunaj - takšna mini kuhinja je odlična ideja, na katero ne smete pozabiti že pri načrtovanju nove hiše, lahko pa jo seveda dodate tudi k obstoječemu objektu!

Vrtna kuhinja

Prava mini letna kuhinja za vašo hišo

Kako svojo hišo opremiti z letno kuhinjo? Načrt je povsem odvisen od vaših želja! Mini letne kuhinje po meri namreč nudijo veliko mero prilagodljivosti, kar pomeni, da vam bo nova zidana vrtna kuhinja pisana na kožo. V urejanje in načrtovanje okolice se mora že takoj vključiti tudi letna kuhinja. Načrt naj vsebuje namenski prostor za pripravo hrane, ki mora nuditi dovolj prostora za delo. Običajno ima takšna kuhinja žar, kuhalno ploščo ali drugo opremo za pripravo hrane, pomivalno korito, morda celo peč ali hladilnik, gotovo pa tudi nekaj delovne površine. Ker se lahko oblikuje mini kuhinje po meri, so specifike prepuščene željam posameznika, omejitev pa je le domišljija!

VEČ O UREJANJU OKOLICE ALI VRTA

Zidana vrtna kuhinja bo postala vaš najljubši kotiček

Ena od številnih pozitivnih strani kuhinje na prostem, je predvsem priročnost. Nekatera živila med kuhanjem namreč okusno dišijo, nekatera pa malo manj, tako pa se neprijetne vonjave lahko v notranjosti zadržujejo še dolgo časa. Z letno kuhinjo se bodo arome razpršile zunaj, v vašem domu pa bo ostal prijeten vonj. Ko se boste odločili za mini kuhinjo, boste pridobili funkcionalen zunanji kuhinjski prostor, ob katerem boste lahko uživali še vrsto let.

Letna kuhinja

Cena letne kuhinje, načrta in opreme

Za urejanje okolice hiše, cena ne sme biti prvi dejavnik, na podlagi katerega se odločamo. Kakovostna oprema bo namreč skozi dolga leta uporabe zagotovila izredno zadovoljstvo, kar velja tudi za letno kuhinjo. Načrt naj se pripravi premišljeno in strokovno, saj je treba vnaprej predvideti vse, kar bo zunanja vrtna kuhinja vsebovala in potrebovala. Seveda pa načrtovanje ni vse, kar zahteva urejanje okolice hiše. Cena letne kuhinje je še bolj odvisna od dejanskega dela in izbrane opreme. Ker gre za izdelke po meri pa so točne številke zelo različne - od nekaj sto do več tisoč evrov.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi letnih kuhinj!