Za ureditev okolice hiše lahko poskrbite sami ali pa najamete strokovnjake

Ureditev okolice hiše je prav tako pomembna kot opremljanje notranjosti vašega doma. V toplih mesecih preživimo veliko časa na vrtu, zato je prav, da je njegova ureditev estetska in funkcionalna. Naše podjetje se ukvarja z izdelavo visoko kvalitetnih okrasnih izdelkov iz umetnega kamna in prodajo pripadajočih elementov, ki skupaj tvorijo čudovito celoto vrtnega programa. V obširni ponudbi za urejanje okolice hiše imamo letne kuhinje in kamine, vodnjake, fontane, stebre, mize in klopi, posode za rože, ograje, razne figure in pipe. Vsi izdelki so narejeni iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo uporabno dobo. Odlikuje jih estetska dovršenost in praktičnost. Inovativne zamisli, lasten razvoj in proizvodnja, botrujejo naši 20 letni tradiciji in dobri prepoznavnosti na trgu. Ureditev okolice pred hišo je zahtevna naloga, ki se jo lahko lotite sami ali pa načrtovanje in izvedbo prepustite strokovnjakom. Na spletu najdete brezplačne programe, ki nudijo 3d izris za ureditev vrta, ki vam nudijo veliko pomoč pri odločitvah o opremi in njeni razporeditvi.

Funkcionalno ureditev okolice hiše predstavljajo tudi zunanje letne kuhinje s kamini

Letne kuhinje in kamine proizvajamo tipsko in po naročilu. Izbirate lahko med rustikalnim in modernim izgledom kuhinj, ki se podajo v vsak vrt. Urejanje zunanje okolice hiše je z našimi izdelki preprosto, saj na enem mestu dobite vse kar potrebujete za odlično funkcionalnost in estetsko ureditev vašega vrta. Letne kuhinje so odporne na vremenske vplive, zato nimate skrbi s pospravljanjem pohištva v slabem vremenu. Delovne površine letnih kuhinj imajo površinsko glazuro, ki omogoča lažjo ureditev in čiščenje, vratca pa so iz umetnega polimernega materiala, ki se uporablja tudi za pode na terasah in balkonih. Kamini, ki dopolnjujejo kuhinjo nudijo obilo užitka pri pripravi raznovrstne hrane, hkrati pa so čudovit estetski dodatek. Izdelamo vam jih po meri ali pa prilagodimo tipske modele, da bodo ustrezali vašim željam in potrebam. Za pripravo hrane si lahko izberete namesto ali pa poleg kamina tudi kuhalno ploščo ali žar, ki sta vgrajena v delovni pult za čudovit izgled.

urejanje okolice hišekako urediti okolico hiše

Vodnjaki, ki običajno stojijo pred hišami so del premišljenega urejanja okolice

Za ureditev okolice hiše je nepogrešljiv element vodnjak, ki ima več funkcij: predstavlja čudovit okras, služi kot osvežitev v vročih poletnih dneh, se uporablja pri pripravi hrane za pranje živil in podobno. Ker so naši vodnjaki rezultat lastnega razvoja, so modelno zaščiteni v EU. Ponudba vodnjakov, ki se uporabljajo pri urejanju okolice hiše obsega tradicionalne in moderne modele, ki so prostostoječi ali stenski. Prostostoječi vodnjaki so estetsko obdelani iz vseh strani, zato jih je mogoče postaviti kamorkoli na vrtu. Priključek in odtok za vodo sta neopazna, ker sta speljana skozi dno vodnjaka v podlago, ki je običajno zemlja ali beton. Poskrbeli smo tudi za enostaven transport samostoječih vodnjakov, saj se razstavijo na več delov. Na želeni lokaciji se sestavijo s pomočjo namenskega lepila. Nekateri modeli imajo tudi vratca iz umetnega kamna ali polimernega materiala, ki je odporen na vse vremenske vplive. Prostostoječi so tudi okrasni vodnjaki, ki so replike starih kamnitih vodnjakov. Stenski vodnjaki so pritrjeni na steno s pomočjo namenskega lepila. Vodovodna napeljava za dotok vode mora biti že pripravljena v objektu, odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.

KAKO UREDITI OKOLICO HIŠE?

Pri dilemi o urejanju okolice hiše, vam z veseljem priskočimo na pomoč z nasveti

Če niste prepričani, kako urediti okolico hiše, oziroma če rabite pomoč pri urejanju vrta, vam bomo z veseljem pomagali z nasveti. Lahko nas pokličete in se dogovorimo za oseben obisk na sedežu našega podjetja v Trzinu, kjer je možen ogled naših izdelkov. Na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri elementov, ki bodo vaš vrt spremenili v prostor za prijetno preživljanje časa z družino in prijatelji. Smo specialisti za ureditev okolice pred hišo, kar pričajo naše reference oziroma zadovoljne stranke. Na naši spletni strani vas vabimo k ogledu galerije raznih izdelkov, ki krasijo vrtove naših strank.