Pošlji povpraševanje

Moderne letne kuhinje predstavljajo odlično rešitev za uživanje na prostem

Z ureditvijo moderne letne kuhinje bomo povezali notranjost in zunanjost našega doma ter v toplih poletnih dneh olajšali kuhanje. V toplih poletnih dneh se moderne letne kuhinje spremenijo v središče družabnega dogajanja. Med kuhanjem se družimo s prijatelji, tu so tudi senca, hrana in tako zelo zaželena ohlajena pijača.
Vrtna kuhinja ni primerna le za pripravo kosil na prostem, temveč lahko v njej pripravljamo tudi jedi. V jesenskem času pa lahko tu pripravljamo marmelado, sokove in drugo ozimnico.

zunanje moderne zunanje letne kuhinjeModerne letne kuhinje

Po

PONUDBA MODERNIH LETNIH KUHINJ

Načrtovanje zunanje letne kuhinje zahteva nekaj pozornosti

Idejo zunanje letne kuhinje lahko uresničite vsi, ki imate za to potreben prostor na domačem vrtu. Če je ta dovolj velik, je lahko vrtna kuhinja ločena od hiše in postavljena samostojno kot letni paviljon. V stanovanju pa jo lahko uredimo tudi na balkonu ali manjši terasi. Takšna letna kuhinja na terasi tudi stanovalcem v večstanovanjskih poslopjih omogoča uživanje na svežem zraku.

Ureditev moderne zunanje letne kuhinje pa zahteva kar nekaj razmisleka. Pravzaprav je priporočljivo, da letno kuhinjo načrtujemo istočasno s hišo in z okolico, saj je običajno povezana z bivalno teraso in vrtom. Če jo načrtujemo istočasno, je zasnovana bolj funkcionalno in estetsko.

Pri načrtovanju moderne zunanje letne kuhinje se je treba najprej vprašati, v kakšne namene jo bomo uporabljali. Od naših pričakovanj je namreč odvisno, kakšno opremo bomo potrebovali. V nasprotju s kuhinjo v hiši je vrtna kuhinja zasnovana bolj preprosto. Vseeno pa moramo pri načrtovanju moderne letne kuhinje paziti, da bomo elemente razporedili tako, da bo kar najbolj funkcionalna.

V podjetju Figura vam nudimo moderne zunanje letne kuhinje, izdelane iz kakovostnega in estetsko dovršenega umetnega kamna. Letno kuhinjo si lahko izberete med že obstoječimi kuhinjami v naši ponudbi, lahko pa vam jo izdelamo tudi po naročilu. Preverite tudi izdelke iz kategorije ostalo. Izdelava mini kuhinje po meri bo tako popolnoma v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Podjetje Figura poskrbi za poceni urejanje okolice in najlepše urejanje okolice hiše ali doma!

PREBERI VEČ O MINI KUHINJAH PO MERI