Vrtni kamin - zagotavlja piknike s prijatelji

Že dolgo občudujete sosedov vrtni kamin? Mu zavidate neskončne piknike ob lepem vremenu in dišeč vonj hrane, ki prihaja iz njegovega vrta ? Bi tudi vi radi pekli na prostem in ob tem uživali v sončnih žarkih? Priskrbite si vrtni kamin! Ne pozabite tudi na vrtni vodnjak! Druženje s prijatelji in najbližjimi bo tako postala stalnica na vaši terasi. Vrtni kamini omogočajo pripravo hrane na odprtem ognju, kar doda čar hrani in druženju nasploh. Odlični vrtni kamini so vam na voljo v našem podjetju Figura d.o.o., kjer vam nudimo pestro izbiro.

Vrtni kamin Figura

Zidani vrtni kamini - estetika na vašem vrtu

Vse bolj postajajo priljubljene estetske in skladne letne kuhinje - mini kuhinja. Zato vam nudimo tudi zidane vrtne kamine, ki jih prilagodimo vašim željam. Barva, material, velikost, oblika ... vse elemente, želje bomo upoštevali pri gradnji, da bo zrasel zidan vrtni kamin, kakršnega si boste zaželeli. Na voljo so kamini, ki imajo samo kurišče ali pa tisti, ki ponujajo tudi dimnik in pult za odlaganje. Mogoče jih je kombinirati tudi z umivalnikom in žarom. Zidani vrtni kamini lahko stojijo tudi samostojno.

Odločate se lahko med:

  • modernimi zidanimi vrtnimi kamini
  • klasičnimi zidanimi vrtnimi kamini

VRTNI KAMINI CENIK

Odvisno od vašega okusa, vrtne okolice in pa tudi cene. Za lažjo predstavo so vam vsi vrtni kamini na voljo na naši spletni strani, kjer si jih lahko podrobno ogledate. Prav tako je dodan cenik posameznih vrtnih kaminov. Na voljo imamo široko paleto izdelkov iz betona.

Vrtni kamin s pipo Figura

Vrtni kamin - zavrtimo čas nazaj

Kamin kot simbol udobja in domačnosti vam bo pričaral vzdušje starih dobrih časov, ko je štedilnik še bilo potrebno podkuriti z drvi. Ko še ni bilo napredne tehnologije, s katero smo postali del moderne družbe. Ob kaminu in pripravi hrane v njem boste pozabili na hiter tempo življenja in hitro narejeno kosilo na električnem štedilniku. Uživali boste v naravi in hkrati pripravljali zdravo hrano brez maščob in olja. Torej, kaj še čakate? Obiščite nas v naši poslovalnici ali na naši spletni strani in skupaj bomo izdelali načrt za vaš sanjski zidani vrtni kamin ali vrtno kuhinjo. Ste že slišali koga reči »Danes mi piknik s prijatelji in pripravljena hrana v kaminu, res ni bila po godu.« Mislim, da imamo vsi enoten odgovor. Zato verjemite, ne bo vam žal.

VRTNI KAMIN Z LETNO KUHINJO