Letne kuhinje naj vsebujejo kvalitetni vrtni kamin ali žar

Letne kuhinje so odlične za druženje z družino in prijatelji v toplih poletnih mesecih. Prav tako pa so izredno praktične, saj poleg uživanja na toplem soncu in svežem zraku, omogočajo pripravo obrokov na prostem. Primerne so tako za vrtove in terase, kot za počitniške prikolice, vikende ter počitniške koče. So dragocena pridobitev vsakega gospodinjstva in nudijo nešteto možnosti, da jih izdelate popolnoma po svoji meri in prilagodite svojim potrebam. 

V podjetju Figura d. o. o. izdelujemo kakovostne vrtno pohištvo različnih dimenzij in površinskih struktur, ki jih prilagodimo strankam in njihovim zahtevam. Lahko so v narejene iz kombinacije materialov in dopolnjene s pestro izbiro betonskih izdelkov. Kot zanimivost – v zadnjih letih je postal izjemno priljubljen brušen beton, iz katerega vam lahko naredimo delovne pulte, ali vrtni kamin. Naravni videz in enostavno čiščenje sta zagotovo veliki prednosti tega materiala.

Delovne površine letne kuhinje na terasi so zato najpogosteje izdelane iz brušenega betona, zaščitenega s posebnimi glazurami, katere omogočajo enostavno vzdrževanje (katerega praktično ne potrebujejo) in čiščenje. Vrata so narejena iz kakovostnih leseno polimernih desk in so odporna na vremenske vplive.

Letne kuhinje na vrtu so izdelane iz materialov, ki zagotavljajo obstojnost in trpežnost ter torej niso občutljivi na vremenske vplive, kljub temu pa priporočamo, da jih v mesecih, ko te niso v uporabi, pokrijete in zaščitite pred nepotrebno izpostavljenostjo.

Na voljo so vam modeli v treh različnih dizajnih, in sicer: rustik kamen, brušen terac in štokano. V naši galeriji fotografij, si lahko ogledate proizvode, ki so že umeščeni na svoja mesta. Morda dobite idejo za svojo praktično in čudovito letno kuhinjo na terasi ali vrtu.

Letne kuhinje na terasi

Vrtni kamin in vrtna kuhinja po naročilu – čudoviti dodatek, ki ga morate vključiti v opremo

Vrtni kamin, ki vam ga izdelamo v podjetju Figura d. o. o. bo vaš vrt ne le polepšal, temveč tudi dopolnil njegov videz. Vrtna kuhinja v katero je vključen vrtni kamin, je izredno priročna, zlasti v toplejših dneh, ko si boste zaželeli priprave obrokov na prostem. Lahko vam jamčimo, da se boste kolikor je le mogoče, izognili kuhanju v stanovanju, ko boste enkrat začeli s pripravljanjem hrane zunaj.

Izognili se boste vonju pečenja v notranjosti, ki je prijetno le takrat, ko lačni čakate na obrok. Vonj po hrani v stanovanju, sitim ljudem običajno smrdi.

Vrtni kamin vam izdelamo zgolj po naročilu, kar pomeni, da za vsakega kupca posebej izdelamo načrt, tako da se ta poleg uporabnosti in funkcionalnosti, prilagodi še stilu okolice in hiše.

Obstajajo različne izvedbe. Izdelamo ga kot samostojni element, ki bo postavljen v središču vrta, ali pa bo stal v sklopu pulta in letne kuhinje, da bodo skupaj delovali kot celota, za kar pa se bomo odločili skupaj, saj vam bomo z veseljem svetovali katere so najboljše možnosti.

Letne kuhinje na terasi ali vrtu

Tudi vrtni kamin je izdelan iz kakovostnega umetnega kamna oz. brušenega betona, ki je odličen estetski, ognjevzdržni material, izjemno priljubljen pri naših strankah. Čiščenje vrtnega kamina je enostavno, kakšnega posebnega vzdrževanja pa ta ne potrebuje. Sicer pa je to običajno domena moških, ki znajo s peko na prostem ustvariti poseben ritual, ki ga z veseljem opravljajo.

Kljub visoki trpežnosti, pa vam priporočamo, da ga, v kolikor je le ta postavljen na prostem (še posebej v zimskih mesecih, ko ne bo v uporabi), pokrijete ali kako drugače zaščitite. Na ta način se izognete nepotrebnim madežem, zaradi vremenskih vplivov, prav tako pa ni potrebno, da je ta izpostavljen nizkim temperaturam, če to ni nujno.

Če se odločite za nakup kamina, lahko Letno kuhinjo na terasi dopolnite še z različnimi dodatki, ki jih prav tako najdete v naši ponudbi, po izjemno konkurenčnih cenah:

  • oprema za čiščenje
  • košara za drva
  • zaščitno pokrivalo za kamin
  • pizza pekač
  • kurišče s posodo za pepel

Ti bodo poskrbeli, da bo letna kuhinja na vrtu še bolj funkcionalna, prijetnejša za uporabo in vzdrževanje. Vse boste imeli pri roki in ne bo vam treba po vsako stvar v garažo ali v stanovanje, kar je pogosto zelo nadležno.

Letna kuhinja naj vključuje vrtni kamin

Letna kuhinja na vrtu ali terasi bo popestrila vašo okolico

Vrtna kuhinja iz kakovostnega in dovršenega umetnega kamna oz. brušenega betona, omogoča, poleg priprave slastnih obrokov na prostem, tudi preživljanje kvalitetnega prostega časa z družino in prijatelji. Je odlična estetska dopolnitev vsake okolice, poleg tega deluje kot podaljšek stanovanja.

Pri nas vam jo izdelamo po naročilu v različnih dimenzijah in stilih, vgradimo pa vam preizkušene elemente, ki so vodoodporni in jim dež ne more do živega. Dela se vedno lotimo v sodelovanju s stranko, ki nam najprej opiše svoje želje, potem pa skupaj izdelamo načrt.

Preden vas obiščemo, razmislite o tem kaj imajo letne kuhinje na terasi, ki so vam všeč in katere elemente bi vi vključili vanjo. Po dogovoru, se bomo oglasili pri vas in naredili vse potrebne izmere ter vam svetovali kako bi bila vaša nova pridobitev, kar najbolj praktična. Če imate že izdelan priključek za vodo in odtok, bo projekt še enostavnejši, če pa ga nimate, bomo skupaj našli rešitev.

Vrtna kuhinja iz brušenega betona je dobavljiva samostojno ali pa skupaj s kaminom, klasičnim ali plinskim žarom, pomivalnim koritom, vgradnim kuhalnikom… Tako rekoč izdelali jo bomo po meri in prilagodili razpoložljivemu prostoru in vašim željam.

Letna kuhinja na terasi

Jamčimo vam, da boste dobili uporabno in funkcionalno letno kuhinjo na terasi, ki jo boste uporabljate v poletnih dneh, ne da bi pri tem umazali notranjost stanovanja. Če bo ta stala pod streho, boste poletno sezono zagotovo podaljšali dolgo v jesen, spomladi pa boste kmalu začeli uživati na prostem. Tudi ob deževnih dneh se boste lahko zleknili na ležalnik in prebrali kakšno dobro knjigo, otroci pa bodo lahko na svežem zraku pisali naloge.

Vrtna kuhinja je primerna za terase, vrtove, vikende in počitniške prikolice. Pošljite nam povpraševanje in izdelali vam bomo funkcionalen načrt ter vanjo vključili elemente iz kakovostnih materialov, čudovitega stila in dizajna ter različnih barv po ugodnih cenah.

Da bo odločitev lažja, si oglejte galerijo fotografij na naši spletni strani, kjer boste lahko izbirali med različnimi idejami. Pošljite nam povpraševanje, lahko pa se oglasite na našem razstavnem prostoru v Trzinu in si ogledate ponudbo v živo.

Letna kuhinja na vrtu počitniške hiše