Letne kuhinje različnih dimenzij


Letne kuhinje so odlične za druženje z družino in prijatelji v toplih poletnih mesecih. Prav tako pa so izredno praktične, saj nam poleg uživanja na toploti in svežem zraku omogočajo tudi pripravo obrokov na prostem. Letne kuhinje so primerne tako za vrtove in terase ali kot dodatek za počitniške prikolice, vikende ter počitniške koče. V podjetju Figura izdelujemo kakovostne letne kuhinje različnih dimenzij in površinskih struktur. Delovne površine letne kuhinje so izdelane iz površinske glazure, vrata pa so iz leseno polimernih desk. Letne kuhinje na vrtu so izdelane iz materialov, ki zagotavljajo obstojnost, saj niso občutljivi na vremenske vplive. Na voljo so vam letne kuhinje v treh različnih dizajnih, in sicer: rustik kamen, brušen terac in štokano. V naši fotogaleriji si lahko pogledate nekaj tipov letnih kuhinj, ki smo jih že izdelali. Morda dobite idejo za svojo praktično in čudovito letno kuhinjo.

Letne kuhinje različnih dimenzij

Popestrite si tople dni s letno kuhinjo na vrtu!

Vrtni kamin po naročilu kamini za na vrt ali za terase

Vrtni kamin, ki vam ga izdelamo v podjetju Figura bo vaš vrt ne le polepšal, temveč tudi dopolnil njegov videz. Vrtni kamin je izredno priročen zlasti v toplejših dneh, ko si zaželite priprave obrokov na prostem. Vrtni kamin, ki vam ga izdelamo v podjetju Figura je dobavljiv zgolj po naročilu, kar pomeni, da za vsakega kupca posebej izdelamo načrt, tako da se vrtni kamin, poleg uporabnosti in funkcionalnosti, prilagodi še stilu okolice in hiše. Izdelamo vam ga lahko samostojno, tako da stoji v središču vrta ali pa v sklopu pulta in letne kuhinje. Vrtni kamin je izdelan iz kakovostnega umetnega kamna, ki je odličen ognjevzdržni material. Vzdrževanje vrtnega kamina je enostavno, vendar vam priporočamo, da v kolikor je le ta postavljen na prostem, še posebej v zimskih dneh, da ga pokrijete z zaščitnim pokrivalom. Na ta način se izognete nepotrebnim madežem, zaradi vremenskih vplivov. Poleg vrtnega kamina vam je pri nas na voljo še:

  • oprema za čiščenje
  • košara za drva
  • zaščitno pokrivalo
  • pizza pekač
  • kurišče s posodo za pepel

Vrtna kuhinja za popestritev okolice in vrta

Vrtna kuhinja iz kakovostnega in dovršenega umetnega kamna omogoča, poleg priprave slastnih obrokov na prostem, tudi preživljanje kvalitetnega prostega časa z družino in prijatelji. Vrtna kuhinja je tudi odlična popestritev vaše okolice in vrta. V podjetju Figura vam je vrtna kuhinja na voljo po naročilu v različnih dimenzijah in stilih. Vrtna kuhinja je dobavljiva samostojno ali pa skupaj s kaminom. Takorekoč dobite uporabno in funkcionalno kuhinjo, ki jo lahko uporabljate v poletnih dneh, ne da bi pri tem umazali svojo klasično kuhinjo. Vrtna kuhinja je primerna za terase, vrtove, vikende in počitniške prikolice. Pošljite nam povpraševanje in izdelali vam bomo funkcionalno vrtno kuhinjo iz kakovostnih materialov, čudovitih stilov in dizajnov ter različnih barv po ugodnih cenah.

Letna kuhinja na vrtu

Nudimo tudi urejanje vrta in okolice