Pošlji povpraševanje

Letne kuhinje naj vsebujejo kvalitetni vrtni kamin ali žar

Letne kuhinje so odlične za druženje z družino in prijatelji v toplih poletnih mesecih. Prav tako pa so izredno praktične, saj poleg uživanja na toplem soncu in svežem zraku omogočajo pripravo obrokov na prostem. Primerne so tako za vrtove in terase, kot dodatki počitniških prikolic, vikendov ter počitniških koč.

V podjetju Figura d. o. o. izdelujemo kakovostne vrtne kuhinje različnih dimenzij in površinskih struktur, ki jih prilagodimo strankam in njihovim zahtevam. Lahko so v narejene iz kombinacije materialov in dopolnjene s pestro izbiro betonskih izdelkov.

Delovne površine letne kuhinje na terasi so izdelane iz brušenega betona, zaščitenega s posebnimi glazurami, katere omogočajo enostavno vzdrževanje in čiščenje. Vrata so narejena iz kakovostnih leseno polimernih desk.
Letne kuhinje na vrtu so izdelane iz materialov, ki zagotavljajo obstojnost in trpežnost ter niso občutljivi na vremenske vplive.

Na voljo so vam letne kuhinje v treh različnih dizajnih, in sicer: rustik kamen, brušen terac in štokano. V naši galeriji fotografij, si lahko ogledate proizvode, ki so že umeščeni na svoja mesta. Morda dobite idejo za svojo praktično in čudovito letno kuhinjo na terasi ali vrtu.

Letne kuhinje na terasi

Vrtni kamin po naročilu – čudoviti dodatek, ki ga morate imeti

Vrtni kamin, ki vam ga izdelamo v podjetju Figura d. o. o. bo vaš vrt ne le polepšal, temveč tudi dopolnil njegov videz. Vrtna kuhinja v katero je vključen vrtni kamin je izredno priročna, zlasti v toplejših dneh, ko si zaželite priprave obrokov na prostem, lahko vam jamčimo, da se boste želeli popolnoma izogniti pripravi hrane v stanovanju, ko boste v svojo kuhinjo postavili omenjen izdelek. 

Vrtni kamin vam izdelamo zgolj po naročilu, kar pomeni, da za vsakega kupca posebej izdelamo načrt, tako da se ta poleg uporabnosti in funkcionalnosti, prilagodi še stilu okolice in hiše. 

Obstajajo različne izvedbe, saj vam ga izdelamo kot samostojni element, ki bo postavljen v središču vrta, ali pa bo stal v sklopu pulta in letne kuhinje, da bodo skupaj delovali kot celota.

Letne kuhinje na terasi ali vrtu

Tudi vrtni kamin je izdelan iz kakovostnega umetnega kamna, ki je odličen estetski, ognjevzdržni material. Čiščenje vrtnega kamina je enostavno, kakšnega posebnega vzdrževanja pa ta ne potrebuje. 

Kljub visoki trpežnosti, pa vam priporočamo, da ga, v kolikor je le ta postavljen na prostem (še posebej v zimskih mesecih, ko ne bo v uporabi), pokrijete ali kako drugače zaščitite. Na ta način se izognete nepotrebnim madežem, zaradi vremenskih vplivov.

Če se odločite za nakup kamina, lahko Letno kuhinjo na terasi dopolnite še z različnimi dodatki, ki jih prav tako najdete v naši ponudbi, po izjemno konkurenčnih cenah:

  • oprema za čiščenje
  • košara za drva
  • zaščitno pokrivalo za kamin
  • pizza pekač
  • kurišče s posodo za pepel

Ti bodo poskrbeli, da bo letna kuhinja na vrtu še bolj funkcionalna, prijetnejša za uporabo in vzdrževanje.

Letna kuhinja naj vključuje vrtni kamin

Letna kuhinja na vrtu ali terasi bo popestrila vašo okolico

Vrtna kuhinja iz kakovostnega in dovršenega umetnega kamna omogoča, poleg priprave slastnih obrokov na prostem, tudi preživljanje kvalitetnega prostega časa z družino in prijatelji. Je odlična estetska dopolnitev vsake okolice, poleg tega deluje kot podaljšek stanovanja. Pri nas vam jo izdelamo po naročilu v različnih dimenzijah in stilih, vgradimo pa vam lahko preizkušene elemente, ki so vodoodporni in jim dež ne more do živega. 

Vrtna kuhinja je dobavljiva samostojno ali pa skupaj s kaminom, klasičnim ali plinskim žarom, pomivalnim koritom, vgradnim kuhalnikom… Tako rekoč izdelali jo bomo po meri in prilagodili razpoložljivemu prostoru in vašim željam. 

Letna kuhinja na terasi

Jamčimo vam, da boste dobili uporabno in funkcionalno letno kuhinjo na terasi, ki jo boste uporabljate v poletnih dneh, ne da bi pri tem umazali svojo klasično kuhinjo. Če bo ta stala pod streho, boste poletno sezono zagotovo podaljšali dolgo v jesen, spomladi pa boste kmalu začeli uživati na prostem. 

Vrtna kuhinja je primerna za terase, vrtove, vikende in počitniške prikolice. Pošljite nam povpraševanje in izdelali vam bomo funkcionalno letno kuhinjo na vrtu ali terasi, iz kakovostnih materialov, čudovitega stila in dizajna ter različnih barv po ugodnih cenah. 

Oglejte si fotografije na naši spletni strani in nam pošljite povpraševanje, lahko pa se oglasite na našem razstavnem prostoru v Trzinu in si ogledate ponudbo v živo.

Letna kuhinja na vrtu počitniške hiše