Pošlji povpraševanje

Ureditev vrta in zunanje okolice z izdelki podjetja Figura d.o.o.

Vrtni vodnjakKo se odločite za ureditev vrta in zunanje okolice hiše, je najpomembneje, da dobro premislite, kaj nameravate na vrtu početi. Odločite se, kje boste imeli na primer zelenjavni in cvetlični vrt, kje bo prostor za posedanje ali obedovanje in kaj pravzaprav pričakujete od prostora okoli hiše. Urjenje zunanje okolice oziroma vrta in dvorišča je namreč odvisno predvsem od tega, kje ste si zamislili določene dodatke oziroma kaj boste tam delali. Ureditev vrta in okolice pred hišo lahko vključuje na primer vrtni vodnjak, fontano, tlakovanje, stebre, letno kuhinjo, kamin in še mnogo drugega. Je pa smiselno, da za razporeditev in čim boljši izkoristek uporabite nasvete strokovnjaka.

Urejanje zunanje okolice z okrasnimi izdelki iz umetnega kamna

Za ureditev vrta in zunanje okolice so nadvse primerni izdelki iz umetnega kamna, ki jih nudimo v podjetju Figura. Z njimi lepo zaokrožite videz vrta ali dvorišča, saj se zaradi svojega naravnega videza odlično skladajo z naravnim okoljem zelenega vrta ali dvorišča, obenem pa so odlično okrasje dovoza ali vrtov v bolj urbanih okoljih. Videz elegantnega vrta lahko dopolni na primer čudovit vrtni vodnjak velikosti po vaši želji, tlakovana potka, ograja ali fontana, lahko pa si za uživanje na prostem izberete kamin, letno kuhinjo ali betonski umivalnik.

Urejanje vrta in okoliceVrtni vodnjak za ureditev vrta in zunanje okolice

Naši vodnjaki so plod dolgoletnega dela in želje po tem, da bi ugodili potrebam svojih strank. Lahko služijo zgolj za estetsko dopolnitev ali ureditev vrta in zunanje okolice, v poletni vročini pa lahko nudijo tudi prijetno osvežitev. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah - od sodobnih do klasičnih v stenski in prostostoječi različici. Vodnjaki za urejanje zunanje okolice so izdelani iz najboljših materialov in so ročno uliti. Odporni so proti različnim vremenskim razmeram, tudi temperaturam pod lediščem. Na voljo pa imamo tudi raznovrstne dodatke zanje, ki postavijo ureditvi vrta in okolice piko na i. Posvetujte se z našimi strokovnjaki in uredite zunanjo okolico svoje hiše.