Nasveti in ideje za urejanje lepe okolice hiše in vrtov

Če želimo, da bi se v svoji hiši prijetno počutili, k temu pripomore tudi lepa in urejena okolica pred hišo ter funkcionalen vrt. Urejanje okolice hiše je navadno zadnja stvar ki se jo lotimo, potem ko smo postavili hišo. Ne glede na to, kakšna je okolica vaše hiše, je urejanje vrtov za tiste, ki se s tem ukvarjamo, prijetno opravilo. V podjetju Figura d. o. o. že dvajset let skrbimo za urejanje okolice hiše in urejanje vrtov z uporabnimi nasveti in kvalitetnimi okrasnimi izdelki iz umetnega kamna. Vedno sledimo modnim smernicam urejanja okolice in vrtov. Pri oblikovanju izdelkov za ureditev okolice pred hišo in vrtov se zanašamo na naše do sedaj pridobljene izkušnje, predvsem pa upoštevamo zahteve kupcev in jim pomagamo tudi s praktičnimi nasveti za urejanje vrta. V našem podjetju smo specializirani za razvoj in proizvodnjo visokokakovostnih okrasnih izdelkov iz umetnega kamna. V naši ponudbi estetsko dovršenih izdelkov za urejanje okolice hiše boste lahko našli fontane, vodnjake, stebre, ograje, figure in posode za rože, ki bodo zagotovo polepšale prav vsak vrt in okolico hiše. Ureditev okolice pred hišo in ureditev vrta je lahko prijetna naloga, če boste izbrali naše kvalitetne izdelke. Težimo k temu, da so naši izdelki ne samo estetski, temveč tudi uporabni. Če si torej želite kvalitetno ureditev okolice hiše ali vrta, potem ste na pravem mestu. Vabimo vas, da nas obiščete in si našo ponudbo izdelkov ogledate v živo. Če potrebujete kakršen koli nasvet v zvezi z urejanjem okolice hiše, vam bomo z veseljem svetovali.

Ureditev vrta in oklice hiše v podjetju Figura z izdelki iz umetnega kamna

Ureditev okolice pred hišo ali vrta s kvalitetnimi izdelki iz umetnega kamna

Stalnico v naši ponudbi predstavljajo vrtne fontane, ki bodo zagotovo poživile vašo ureditev okolice hiše. Fontane so privlačen in estetski dodatek, pomirjujoč šum vode pa vas bo vsaj za trenutek odpeljal od vsakodnevnih skrbi. Ureditev okolice pred hišo lahko nadgradite tudi z vodnjakom. Izberete lahko stenski, prostostoječi ali okrasni vodnjak. Tako vodnjak kakor tudi fontana je lep okras, ki vam bo v poletnih mesecih nudil tudi prijetno osvežitev. Okolico vaše hiše lahko uredite tudi tako, da v ureditev vključite mizo in klop, različne okrasne stebre in ograje. Večina ljudi se zelo rada zadržuje zunaj, na svežem zraku, še posebno v poletnih mesecih, zato pri urejanju okolice hiše poskrbite za vse dodatke, da se boste dobro počutili vi in vaši otroci.

Letna kuhinja z uporaben in urejen vrtVodnjak na vašem vrtu kot lep dekoratvni detailFontana primerva za predvrt vašega doma

Med urejanjem okolice hiše nikar ne pozabite na postavitev letne kuhinje

Vrtna kuhinja je zagotovo prostor, ki je v toplih mesecih najbolj obljuden, tam kjer jo seveda imajo. Je izredno praktična, zato jo preprosto morate vključiti v načrt urejanja okolice hiše. V toplih in tudi malce hladnejših dneh leta velja za podaljšek stanovanja, ki ga vsi družinski člani redno in s pridom izkoriščajo. Mogoče jo je postaviti tudi pred počitniško hišo ali celo pred prikolico na morju in pridobiti odličen prostor za zabave in piknike. Če sedaj v sončnih dneh jeste v stanovanju, boste po njeni postavitvi zagotovo jedli in kuhali zunaj, otroci bodo delali domače naloge na svežem zraku, gospodinje pa kar zunaj vlagale dobrote za zimo. Tudi pri urejanju okolice v pomladnem in poletnem času, vam bo takšen prostor prišel zelo prav, še posebej če imate v bližini postavljeno lopo za orodje in vse ostalo kar se pri urejanju okolice hiše pač potrebuje. Lahko se boste odpočili, pripravljali stvari, ki jih potrebujete in uživali pri branju časopisov in jutranjem pitju kave. Da si boste olajšali delo in uporabo letne kuhinje kar najbolj izkoristili, pri urejanju okolice poskrbite za postavitev vodnjaka v bližini, ki bo deloval kot estetski element, prav tako pa bo poskrbel za prijetno osvežitev in nudil dostop do vode za zalivanje. V naši ponudbi boste našli tudi okrasne medeninaste pipe, vrata in zaščitne mreže za vodnjake, ki bodo ureditev okolice estetsko še dopolnile.

Pri urejanju okolice na pozabite na letno kuhinjo

Betonski umivalnik je na vrtu z urejeno okolico skoraj obvezen

Če ste veliko zunaj in vam je urejanje okolice hiše hobi, ste zagotovo naveličani hoditi po vsako vedro vode, ki ga potrebujete, v klet in jo nositi spet ven. Postavitev betonskega umivalnika, vam bo delo olajšala, saj jo boste imeli vsak trenutek na dosegu. Vgrajene pipe omogočajo priključitev cevi za vodo in s tem enostavno zalivanje vrta, lahko boste zunaj oprali solato in sprali zemljo s čevljev. Dokler betonskega umivalnika nimate, ne morete vedeti kako prav bi vam prišel. V ponudbi lahko izbirate med različnimi tipi betonskih umivalnikov in lijakov iz umetnega kamna, ki se lepo vključijo v različne ureditve okolice hiše. Izbirate lahko med stenskimi, prostostoječimi in okrasnimi vodnjaki, ki bodo dodali piko na i vašemu vrtu. Prav tako lahko svoj vrt omejite z okrasnimi stebri v istem stilu, kateri bodo celoto še zaokrožili. Pri urejanju okolice hiše pa nikar ne pozabite na primerno zasaditev. Naj vam namignemo, da se betonski izdelki čudovito ujemajo z zimzelenimi in mediteranskimi rastlinami ter drobnimi prodniki okoli njih.