Betonski vrtni umivalniki bodo svoj prostor našli v vsakem vrtu

 

Betonski vrtni umivalniki, katerih cena je vedno bolj ugodna, so visokokakovostni betonski izdelki, ki zagotavljajo trajnost in brezskrbno uporabo. Betonski zunanji umivalnik bo funkcijsko in estetsko obogatil vaš vikend, vrt ali vašo letno kuhinjo. Obenem pa prisotnost betonskega umivalnika na vrtu pomeni, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki.
Beton odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izdelan je iz neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda, zato ni škodljiv niti zdravju niti okolju in je enostaven za reciklažo. Brez težav kljubuje vremenskim vplivom, poljubno ga lahko obdelujemo, hkrati pa je poceni.

 

UGODNI BETONSKI VRTNI UMIVALNIKI

 

 Betonski vrtni umivalnikiKvaliteten betonski vrtni umivalnik Betonski izdelki - umivalniki 

Betonski vrtni umivalniki – cena odvisna od vrste umivalnika

 

Samostoječi betonski vrtni umivalniki so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno vodnjaka, zaradi transporta pa jih sestavlja več delov. Če umivalnika ne želite imeti na sredini vrta, vam priporočamo čudovite stenske umivalnike. Stenski betonski vrtni umivalniki so s pomočjo gradbenega lepila pritrjeni na steno hiše ali vrtne hišice. Napeljava zanje mora biti v objektu že pripravljena, saj je priključek stenskih vodnjakov navadno speljan skozi steno, odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.
Izbira primernega betonskega umivalnika je povsem odvisna od vaših želja in pričakovanj. Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen betonski zunanji umivalnik si želite. In ne pozabite, da vam bomo pri izbiri pomagali tudi mi. Naš prodajni program dopolnjujejo tudi različni dodatki, kot so pipe, mreže in omarice. Skratka, vse kar potrebujete na vrtu ali dvorišču.

Betonski vrtni umivalniki (cena navedena v ceniku) predstavljajo praktičen in lep dodatek na vsakem vrtu. Zakaj ga ne bi imeli tudi vi na vašem vrtu? Obiščite nas. Čakajo vas kakovostni in lepi betonski izdelki (vrtni umivalniki, vrtni kamini in letne kuhinje), njihova cena pa vas bo zagotovo navdušila.

 

PREVERITE NAŠO PESTRO PONUDBO

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIGURA, umetni kamen d.o.o.
Naslov
Mengeška cesta 49B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
041 724400
Seznam fraz
betonski vrtni umivalniki, betonski umivalniki cena
ZEMLJEVID