Betonski vrtni umivalniki bodo svoj prostor našli v vsakem vrtu

Betonski vrtni umivalniki, katerih cena je vedno bolj ugodna, so visokokakovostni betonski izdelki, ki zagotavljajo trajnost in brezskrbno uporabo. Betonski zunanji umivalnik bo funkcijsko in estetsko obogatil vaš vikend, vrt ali vašo letno kuhinjo. Obenem pa prisotnost betonskega umivalnika na vrtu pomeni, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki.

Beton odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izdelan je iz neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda, zato ni škodljiv niti zdravju niti okolju in je enostaven za reciklažo. Brez težav kljubuje vremenskim vplivom, poljubno ga lahko obdelujemo, hkrati pa je poceni.

UGODNI BETONSKI VRTNI UMIVALNIKI


Betonski vrtni umivalniki  Kvaliteten betonski vrtni umivalnik  Betonski izdelki - umivalniki

Betonski vrtni umivalniki - cena odvisna od vrste umivalnika

Samostoječi betonski vrtni umivalniki so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno vodnjaka, zaradi transporta pa jih sestavlja več delov. Če umivalnika ne želite imeti na sredini vrta, vam priporočamo čudovite stenske umivalnike. Stenski betonski vrtni umivalniki so s pomočjo gradbenega lepila pritrjeni na steno hiše ali vrtne hišice. Napeljava zanje mora biti v objektu že pripravljena, saj je priključek stenskih vodnjakov navadno speljan skozi steno, odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.

Izbira primernega betonskega umivalnika za vrt je povsem odvisna od vaših želja in pričakovanj. Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen betonski zunanji umivalnik si želite. In ne pozabite, da vam bomo pri izbiri pomagali tudi mi. Naš prodajni program dopolnjujejo tudi različni dodatki, kot so pipe, mreže in omarice. Skratka, vse kar potrebujete na vrtu ali dvorišču.

Betonski vrtni umivalniki (cena navedena v ceniku) predstavljajo praktičen in lep dodatek na vsakem vrtu. Zakaj ga ne bi imeli tudi vi na vašem vrtu? Obiščite nas. Čakajo vas kakovostni in lepi betonski izdelki (vrtni umivalniki, vrtni kamini in letne kuhinje), njihova cena pa vas bo zagotovo navdušila.

PREVERITE NAŠO PESTRO PONUDBO VRTNIH UMIVALNIKOV


V kolikor vas poleg umovalnikov za vaš vrt zanimajo še kateri drugi izdekli, si lahko pri nas ogledtae šesto ponudbo, letnih kuhinj, okrasnih vodnjakov, stebrov za različnimi zaključki in betonske vrtne ograje. Obiščite nas na naši spletni strani.