Pošlji povpraševanje

Vrtna kuhinja za nešteto lepih trenutkov na prostem

Vrtna kuhinja je idealna, če večkrat obedujete na prostem, ali če imate željo, da bi, pa nimate primernega kotička. Samo pomislite, kako praktična je. Letne kuhinje, ki jih izdelujemo v podjetju Figura d. o. o., so zelo priljubljene, saj jih lahko popolnoma prilagodimo željam strank, dodamo elemente, ki jih zahtevajo in mere izdelamo glede na razpoložljivost prostora.

Vrtno kuhinjo lahko postavite na vrt ob hišo, pod nadstrešek na vikendu, ali pa ob prikolico, ali počitniško hišico na morju. Je univerzalna in nudi vse kar potrebujete. Torej, če radi jeste na prostem in si želite zunaj tudi kuhati za družinske člane in prijatelje, vam priporočamo, da si ogledate vrtne kuhinje v naši galeriji fotografij. Morda boste našli točno takšno, kot vam je všeč, ali pa vsaj podobno, ki jo bomo skupaj prilagodili vam.

Letne kuhinje nudijo mnogo različnih možnosti, lahko jih postavimo na balkon in teraso, ali pa te stojijo samostojno na vrtu. Da je prostor kar najbolj izkoriščen, vam predlagamo, da si v enem od korakov gradnje, omislite tudi kritino. Verjemite, pokrite vrtne kuhinje so pogosto aktualne skozi vse leto. Mnogokrat se v njih (ali ob njih) odvija silvestrovanje in praznujejo zimski rojstni dnevi.

Pogosto se za letne kuhinje odločijo tudi tisti, ki se želijo izogniti vonju po hrani v stanovanju, ti pa kmalu spoznajo, da to ni edina prednost. Kar čez noč imate, namreč večje stanovanje, o katerem sploh niste razmišljali.

Vrtna kuhinja

Letne kuhinje iz umetnega kamna in njihova ureditev

Letne kuhinje so vredne zlata, še posebej po dolgih zimskih dneh, ko se vsi že ob prvem soncu in nekoliko višjih temperaturah radi preselijo na prosto. Da pa bo ureditev vrtne kuhinje kar se da funkcionalna, ta zahteva nekaj razmisleka in pozornosti.

Njena postavitev je lahko natanko takšna, kot si želite, oziroma jo potrebujete, zato je pomembno da veste, ali boste vanjo vključili odprti kamin, žar, vrtni vodnjak, pomivalno korito s pipo, omarice, police in druge elemente, ki vam morajo dobro služiti. Tudi velikost delovnega pulta je pomembna, da ne boste omejeni pri delu. Prav tako pa poskrbite, da ne bo gneče okoli mize. Prostora naj bo dovolj za sedenje in sproščeno gibanje, ne da bodo morali vsi vstati, ko bo nekdo želel na stranišče. Vrtna kuhinja mora dobro služiti svojemu namenu.

Vrtne kuhinje in ostala ponudba podjetja

Ne obremenjujte se z dovodom vode, če slučajno nimate napeljanega vodovoda do prostora kjer bi naj vrtna kuhinja stala. Dovolj bo, da do tja pripeljete vrtno cev, ki jo boste z lahkoto priklopili. Pri tem pa ne smete pozabiti na odtok, ki ga je mogoče speljati v čistilno napravo ali kanalizacijo.

Malce poglejte, koliko prostora imate na voljo in kakšno razporeditev si želite, nato pa - veselo na delo. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali pa se oglasite pri nas v Mengšu. Letne kuhinje iz umetnega kamna so praktične, elegantnega videza, kvalitetno izdelane in trajne.

Lahko vam jamčimo, da boste s postavitvijo letne kuhinje, okolico svoje hiše bistveno bolje izkoristili. In ker je izdelana iz materialov, ki so odporni proti različnim vremenskim vplivom, vam ne bo treba skrbeti, da bi se zaradi njih njena življenjska doba skrajšala.

Letne kuhinje

Praktična vrtna kuhinja, ki vam jo bodo zavidali vsi

Kadar se odločimo za piknik, je poleg peke na žaru treba pripraviti še mnogo drugih stvari, od jedilnega pribora in servisa do različnih solat in prilog. Če morate vse to nositi iz stanovanja na vrt in ves čas tekate v hišo in nazaj, potem je jasno, da boste naslednjič kljub prijetnemu vzdušju raje kuhali notri.

Večina moških tega ne ve, ampak veliko žensk predstavljajo pikniki in drugi dogodki na domačem vrtu stres in trdo delo. Vendar, če imate vse na dosegu roke, kar vam vrtna kuhinja nudi, potem težav skorajda ni.

Letne kuhinje so praktične tudi zato, ker je mogoče po končanem obedu, pikniku ali praznovanju, posodo pomiti kar zunaj in vam je ni treba nositi v hišo.

V podjetju Figura d. o. o. imamo ogromno izkušenj z načrtovanjem in izdelavo letnih kuhinj, zato vam bomo nudili tudi strokovno svetovanje. Povejte nam, kakšna vrtna kuhinja vam je všeč, kaj želite, da bi vsebovala in izdelali jo bomo po vaših željah. 

Za več informacij si oglejte našo spletno stran, lahko nas pokličete ali nam pišete. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas.

Vrtne kuhinje moderne