Pošlji povpraševanje

Zunanji kamin - zidani vrtni kamini in žari

Poleg kaminov za notranje prostore (na pelete, drva ali elektriko) so v podjetju Figura na voljo tudi raznovrstni zunanji kamini. Kako tesno smo Slovenci navezani na zunanji oziroma vrtni kamin, jasno kaže dejstvo, da se že ob prvih spomladanskih sončnih žarkih na večini vrtov začnejo prižigati zunanji zidani kamini in električni žari v vseh mogočih različicah. Pripravljanje hrane in obroki na prostem imajo res poseben čar. Ne dovolite, da vam piknik pokvari slaba hrana, ki je posledica nekakovostnega žara. Vrhunski zunanji kamin je zagotovilo za okusne obroke, ki jih boste zlahka pripravili. Naši zidani vrtni kamini na pelete, drva, oglje, plin ali elektriko lahko stojijo samostojno, lahko pa jih vgradite v odprto kuhinjo in jih kombinirate z ostalimi elementi (na primer z žarom, delovnim pultom, umivalnikom...).

Vrtni kamin Figura

Zunanji kamin - kuhinja na prostem

Zidani vrtni kamini so tako v Sloveniji kot drugod po svetu zelo priljubljeni. Zaradi priprave hrane na prostem nudijo zunanji zidani žari in zunanji kamin občutek povezanosti z naravo, če se odločite za oglje ali drva, pa hrana dobi še posebno dober priokus. Zunanji kamin stoji tako rekoč na vsakem slovenskem vrtu in je bistveni del večine poletnih druženj. Ne glede na to, ali so vam bolj pri srcu zidani vrtni kamini na drva, oglje ali plin ali pa imate morda raje električni žar, preglejte našo ponudbo vrhunskih zunanjih kaminov in naj vaš vrt postane vaša kuhinja na prostem.

ZIDAN KAMIN ZA PRVOVRSTNO PEKO NA ŽARU

Vrtni kamin Figura

Praktičen električni žar

Če bi kljub vsemu radi imeli piknik na prostem s sveže pečenim mesom in zelenjavo, pa vam zunanji kamin na drva ali oglje ni preveč pri srcu, potem je za vas idealna rešitev električni žar. S priključkom na 220 V boste lahko na temperaturi, ki doseže največ 345 °C, na balkonu ali vrtu pripravili okusno in zdravo hrano. Zunanji vrtni kamini in električni žari so lahko na vašo željo opremljeni s stranskimi poličkami, stojalom, krtačko za čiščenje in drugimi pripomočki, ki jih boste potrebovali ne glede na to, ali si izberete zidan zunanji kaminna drva ali oglje ali električni žar.

Oglejte si tudi našo ponudbo izdelkov iz betona.