Vodnjak - poseben okras vašega vrta

Vodnjak

V podjetju Figura d.o.o. že vrsto let uspešno oblikujemo in izdelujemo visokokakovostne okrasne izdelke iz umetnega kamna, ki obogatijo vsak vrt. Eden takšnih izdelkov za urejanje vrta je tudi vodnjak, ki bo vsakemu vrtu dodal čisto posebno noto.
Vrtni vodnjaki lahko s svojim videzom popestrijo vaš vrt, hkrati pa lahko v poletnem času nudijo prijetno osvežitev. Ob pogledu nanje se vam bo zazdelo, da ste se preselili stoletja v preteklost, ko so se meščani na svojih vrtovih družili ob popoldanskem čaju. Vodnjak poveliča videz vašega vrta in mu doda pridih višje kakovosti bivanja. Poleg vodnjakov boste v našem bogatem programu našli tudi fontane, posode za rože, stebre, ograje ter raznovrstne figure in kamine. Vsi izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, saj se zavedamo, da visoka kakovost zagotavlja trajnost oziroma dolgo in brezskrbno uporabo izdelkov. Poskrbljeno je tudi za dodatno opremo za vodnjake, med drugim za okrasne pipe iz medenine, zaščitne mreže in vrata vodnjakov iz les-polimera.

Urejanje vrta - vodnjak Figura bo dodal piko na i vašemu vrtu

Vrtni vodnjakiVodnjak Figura je visokokakovostni slovenski izdelek in plod lastnega oblikovanja. Vrtni vodnjaki so ročno uliti iz najboljših materialov in so odporni proti zmrzovanju. Vsa korita pri vodnjakih imajo površinsko glazuro za lažje čiščenje, za večjo uporabnost pa ravno dno. V široki ponudbi modernih in tradicionalnih, stenskih in prostostoječih vodnjakov boste zagotovo našli takšnega, ki vam bo všeč. Ker se lahko razstavijo na več delov, ga boste domov lahko pripeljali kar v osebnem vozilu. Pri izbiri vodnjaka pa vam lahko svetuje tudi naš strokovnjak.

Izbira vodnjaka je v celoti odvisna od vaših želja in pričakovanj. Okrasni vodnjaki bodo estetsko dopolnili vaš vrt. Prostostoječi vodnjak lahko samostojno stoji na vašem vrtu ali dvorišču, hkrati pa je oblikovno dovršen prav z vseh strani. Nudimo vam tudi čudovite stenske vodnjake, ki so s pomočjo gradbenega lepila pritrjeni na steno hiše ali vrtne hišice. Stenski vrtni vodnjaki imajo priključek za vodo speljan kar skozi steno, zato mora biti napeljava že pripravljena, odtok pa mora biti speljan skozi dno vodnjaka.

Vrt si lahko okrasite tudi s kaminom!

Za lažjo odločitev vam svetujemo, da se sprehodite skozi svoj vrt in premislite, kakšen vodnjak bi bil najprimernejši. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Obiščite našo spletno stran, na kateri si lahko ogledate vse izdelke za urejanje vrta po vaših željah. Vabljeni!