Pošlji povpraševanje

Sonična zobna ščetka Rhythm in ionska ščetka Eco 3

Ekotehnologija d.o.o. je podjetje, ki se nahaja na Jadranski cesti 27 v Mariboru in kjer se ukvarjamo s prodajo soničnih zobnih ščetk kot je Rhythm in ionizacijskih zobnih ščetk, kjer je izredno priljubljena ionska ščetka Eco 3. Poleg zobnih ščetk imamo v naši spletni ponudbi na voljo tudi eco produkte, kot so eco pranje, eco hišni čistilec, eco clean bar, eco professional in ostali. Zavedamo se, da je skrb za okolje, v katerem živimo, izjemno pomembno, zato smo se zavezali k ohranjanju okolja in temu primerni so tudi naši produkti. Ionska zobna ščetka je primerna tako za najmlajše, saj jo lahko uporabljajo otroci takoj, ko dobijo prvi mlečen zob, seveda pa jo lahko uporabljajo tudi starejši otroci in odrasli, primerna je celo za hišne ljubljenčnke. Umivajte si zobe kakovostno, brez zobne paste in izberite sonično zobno ščetko iz naše ponudbe na spletni strani.

Sonična zobna ščetka za otroke


Sonična zobna ščetka - reakcija negativnih elektrodov z bakterijami

Eco Rhythm je sonična vibracijska zobna ščetka se uporablja za umivanje zob brez zobne paste. Kako deluje in kaj je sonična zobna ščetka? Gre za zobno ščetko z vgrajenim TiO2 polprevodniškim solarnim panelom, kjer naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami kvalitetno očisti vaše zobe in odstrani zobne obloge. Eco Rhythm je sonična zobna ščetka za otroke in odrasle, ki združuje funkcionalno odličnost ter izjemno lep izgled s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom. Gre za popolnoma nov pristop pri ščetkanju zob in prepričani smo, da boste nad našimi zobnimi ščetkami navdušeni in se ne boste več vrnili na navadno zobno ščetko. Umivanje zob z našo sonično zobno ščetko je popolnoma zdravo in poživljajoče pri katerem ne gre za agresivno krtačenje in verjamemo, da bomo prepričali tako vas kot tudi vaše najmlajše in jih na lep in enostaven način popeljali v svet ustne higiene.

NAJBOLJŠA ZOBNA ŠČETKA ZA OTROKE


Ionizacijska zobna ščetka Eco 3 ne poškoduje zobne sklenine

Ena izmed najnovejših pridobitev dr. Nakagawe je ionizacijska zobna ščetka Eco 3, ki deluje enako kot sonična zobna ščetka - torej brez zobne paste, obenem pa ne poškoduje zobne sklenine, saj so ščetine zaobljene, za razliko od ostalih ščetk, ki imajo rezane. Je izjemno priljubljena saj zlahko odstrani zobne obloge in očisti zobe z ionsko reakcijo, primerna je za vse starosti, uporabljajo jo lahko že najmlajši, ko jim začnejo rasti prvi mlečni zobje, Ionizacijska zobna ščetka je sestavljena iz dveh delov, telesa, ki vsebuje majhno solarno ploščo in titanovo kovinsko palico, ter zamenlljive glave, ki drži ščetine. Kako deluje? V trenutku ko svetlobo absorbira solarna plošča, ki je vgrajena v ščetki in začnete ščetkati zobe, se elektroni začnejo prenašati po zobeh skozi vodo prek polprevodnika titanovega oksida. Čeprav se sliši komplicirano, tega sploh ne občutite, zaradi nestabilnosti zobne obloge pa jo je mogoče zelo enostavno odstraniti kar poskrbi za vače čiste zobe in lep nasmeh.

uporaba ionizacijske zobne ščetke


Sonična in ionizacijska zobna ščetka sta primerni za otroke in odrasle

Naše zobne ščetke izjemno dobro odstranijo zobne obloge, obenem pa so primerne tako za odrasle, kot tudi za otroke. Ionska zobna ščetka Eco 3 je prva ščetka, ki jo bo imel vaš otrok, saj jo lahko začnete uporabljati takoj, ko bo vaš malček dobil prve mlečne zobe. Sonična zobna ščetka se lahko začne uporabljati nekje okoli otrokovega 10. leta, obe ščetki pa lahko uporabljajo tudi odrasli ljudje in prepričani smo, da boste nad njimi navdušeni. Uporaba je izjemno preprosta. Ionska zobna ščetka Eco 3 je primerna tako za ljudi, kot tudi živali, uporabljate jo lahko za čiščenje zob vaših hišnih ljubljenčkov kot so mačke in psi in verjamemo, da bodo obiski pri veterinarju zaradi težav z zobmi samo še preteklost. V kolikor še vedno ne veste kaj je sonična zobna ščetka in kakšna je njena uporaba nas kontaktirajte.