Pošlji povpraševanje

Ultrazvočna zobna ščetka je preteklost, omislite si ekološko

Ultrazvočna zobna ščetka ima veliko uporabnikov, v podjetju Ekotehnologija pa bi vam radi predstavili revolucionarno zobno ščetko, ki je prava revolucija v tehnologiji ustne higiene, saj zobe temeljito očisti brez močnega drgnjenja in brez agresivnih zobnih past. Gre za zobno ščetko Ion5, ki deluje na principu ionizacije, ki začasno spremeni polariteto zob, tako da se umazanija in druge obloge prenesejo iz zob na ionsko ščetko za zobe, kot bi vključili magnet. Pri tem za razliko od ultrazvočne zobne ščetke ne uporablja baterij ali elektrike, tako da nadvse priročna izbira.

Zobna ščetkaUltrazvočna zobna ščetka

Zobna ščetka tudi za otroke

Zobna ščetka Ion5 je torej povsem ekološka zobna ščetka, saj pri njeni uporabi zobne paste sploh ne potrebujete. Če primerjamo ultrazvočno zobno ščetko in zobno ščetko Ion5, bi lahko rekli, da je Ion5 tudi mehka zobna ščetka, zato je primerna tudi kot zobna ščetka za otroke. Mnogi jih zaradi majhnih glav ščetin uporabljajo tudi kot zobno ščetko za dojenčke in celo prvo zobno ščetko. Te zobne ščetke namreč za razliko od ultrazvočnih zobnih ščetk delujejo na povsem naraven in ekološki način, brez baterij in elektrike. Zato so, drugače kot ultrazvočne zobne ščetke, izjemno primerne tudi za homeopatsko zdravljenje, saj pri njihovi uporabi zobne paste sploh ne potrebujete. Poleg zobne ščetke za otroke je Ion5 lahko celo zobna ščetka za živali.

Ultrazvočna zobna ščetka je zagotovo dražja izbira

Če ste v dilemi, ali izbrati električno zobno ščetko ali navadno, naj povemo še naslednje: ob lažjem in temeljitejšem čiščenju je v ospredju zobne ščetke Ion5 še ena dobra lastnost - cena. Ta je dostopna in še privlačnejša, če pomislimo, da nam z ionizirano zobno ščetko ni treba uporabljati zobne paste, da za delovanje ne potrebuje elektrike in baterij, potrebna je le ionska ščetka za zobe. Cena se zniža tudi z njenim dolgotrajnim delovanjem, saj je ionizirana zobna ščetka uporabna kar do šest mesecev, medtem ko je tudi povsem navadno zobno ščetko treba menjati na tri mesece. Povsem enako seveda velja tudi za našo zobno ščetko za otroke.

VEČ O DELOVANJU IONIZIRANE ZOBNE ŠČETKE