Pošlji povpraševanje

Zobna ščetka - zakaj za oralno higieno izbrati ionsko?

Zobna ščetka je nepogrešljiv pripomoček pri ohranjanju zdravih zob in dlesni. Umivanje zob je vsakodnevno opravilo, na katerega ne smemo pozabiti, če želimo ohraniti lep nasmeh in zdravo ustno votlino. Naši predniki so zanj uporabljali predvsem naravne pripomočke, danes pa je tehnologija poskrbela za inovativne zobne ščetke, s pomočjo katerih lahko dosežemo še tako skrite in ozke predele med posameznimi zobmi. Ena izmed njih je ionska zobna ščetka ECO Rhythm. Gre za sonično vibracijsko najboljšo zobno ščetko japonskega proizvajalca, najnovejšo v seriji izdelkov za oralno higieno, ki se je izkazala za zelo uspešno, saj ne samo združuje funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgleda. Ima kovinsko ohišje, ki ob prijemu poskrbi za občutek vitkosti, zato je idealna kot potovalna zobna ščetka. S kar 18.000 vibracijami na minuto lahko z njeno pomočjo očistimo in odstranimo obloge za 42.7% že po prvem umivanju. Po prvi uporabi se preprosto ne boste več želeli vrniti k klasični izbiri, saj vas bo inovativna ionska zobna ščetka po ugodni ceni zagotovo navdušila. Izbirajte med belo, roza in modro barvo. V čiščenju zob lahko tako uživa vsa družina!

KATERA JE NAJBOLJ PRIROČNA POTOVALNA ZOBNA ŠČETKA?


Kako odpraviti obloge, ki povzročajo bolezni ustne votline?

Redna higiena ustne votline in preventivni pregledi pri zobozdravniku so vsekakor pravilen odgovor na vprašanje, izbrati pa moramo tudi primerno zobno ščetko in se lotiti pravilnega načina čiščenja. Najboljša ionska zobna ščetka omogoča lahko, nežno ščetkanje, ki nam pomaga odpraviti čisto vse obloge. Za postopek potrebujemo samo 3 minute časa dvakrat dnevno, ne glede na to, kje se nahajamo. Tako zelo preprosto je. Kombinacija mehkih in srednje mehkih ščetin nam omogoča natančno čiščenje hrbtne strani zob. Ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin zobne ščetke je majhen in omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjava ščetin se ob pravilni uporabi priporoča na 6 do 8 mesecev. Ne pozabite je vzeti s seboj na potovanje, saj je zaradi svoje oblike idealna kot potovalna zobna ščetka!

ionska zobna ščetka (cena)


Najnovejše v seriji izdelkov za oralno higieno

Ionske zobne ščetke ECO Rhythm so prava novost na tem področju, a nanje že prisegajo številni zadovoljni uporabniki. Idealne so za ljudi, ki so nagnjeni k težavam z zobmi in dlesnimi, saj nam omogočajo doseganje težko dostopnih mest v ustni votlini. Visoko število vibracij na minuto je le še pika na i pri uporabi. Kljub uporabi ionske zobne ščetke je potrebno redno skrbeti za higieno ustne votline, ki naj bi jo očistili po vsakem obroku. V nekaterih primerih se obloge, ki nastanejo zaradi hrane in sladkih pijač, pričnejo hitro spreminjati v zobni kamen, za odstranitev katerega je potreben obisk pri zobozdravniku, storitev pa ima tudi precej drago ceno.

najboljša zobna ščetka


Kje lahko tudi jaz kupim svojo?

V podjetju Eko tehnologija d.o.o. vam nudimo izdelke najnovejše ekološke tehnologije, med drugimi tudi vsestransko ionsko zobno ščetko, ki je vse, kar potrebujemo za ohranjanje lepega nasmeha in zdravih zob. Primerna je tudi med in po zdravljenju zob ali za tiste, ki uporabljajo implantate. Prav tako je primerna za otroke od 10. leta starosti naprej, ki lahko svoje zobe očistijo sami. Pri nas boste našli nadomestne glave ščetin, ki jih je potrebno menjati na 6 do 8 mesecev oziroma takrat, ko so se ščetine razcvetele. Za vse dodatne informacije o prednostih, načinu uporabe ter ceni ionske zobne ščetke smo vam vedno na voljo in nas lahko kadar koli kontaktirate.