Pošlji povpraševanje

Dezinfekcija (razkuževanje) prostorov - za bolj sveže bivalno okolje

Dezinfekcija prostorov se ne izvaja le ob vselitvi v novo hišo/stanovanje, ob nakupu poslovnega objekta, mobilne hišice in savne, temveč jo je smiselno izvesti takrat, kadar v bivalnem objektu pogosto hodimo bosi, se v njem zadržujejo tudi živali ali pa v njem obstaja večje tveganje za razvoj plesni. Postopek lahko poimenujemo razkuževanje. Mnoge raziskave so potrdile, da z zelo natančnim in rednim čiščenjem z dezinfekcijskim sredstvom bivalnega okolja ne moremo očistiti vseh bakterij, poleg tega pa z različnimi postopki, kot je brisanje s krpo, mikroorganizme prenašamo z ene površine na drugo. V tem primeru je dezinfekcija prostorov zagotovo neuspešna. Predstavljajmo si, da ni brisanja, prenosa mikroorganizmov in kupovanja dragih sredstev za čiščenje. Vse to nam omogočata ECO ozonski čistilec in mini čistilec, napravi, ki ju lahko uporabimo za dezinfekcijo prostorov in razkuževanje zraka. Gre za najnovejšo in hkrati najbolj učinkovito tehnologijo na tržišču, pri kateri je poskrbljeno tudi za dizajn.

dezinfekcija prostorov (sterilizacija)


Dezinfekcija prostorov z ECO ozonskim čistilcem in mini čistilcem

Dezinfekcija prostorov z ozonom zagotavlja čisto, sveže okolje v stanovanju, v hiši, v pisarni, na hodniku, v kopalnici, v dnevni sobi, v kuhinji in drugod. Z naravnimi procesi ohranja svež zrak v zaprtih objektih in stanovalcem omogoča lažje dihanje. ECO ozonski čistilec poskrbi za sterilizacijo zraka in sicer tako, da iz njega odstrani bakterije, viruse, plesni, glive, vonjave tobačnega dima, mikroorganizme in druge onesnaževalce v okolju. Razkuževanje preprečuje prenos okužb med obiski in družino, odstrani formaldehide, benzen in druge škodljive pline v pohištvu, osveži zrak in bistveno izboljša kakovost spanca. Za doseganje dezinfekcije prostorov pa je mogoče uporabiti tudi mini čistilec - večnamensko napravo, ki poleg vsega omenjenega še zatira rast plesni. Razkuževanje prostorov poteka hitro, preprosto in zanesljivo.


Izboljšajmo higieno in kakovost zraka z dezinfekcijo prostorov

Škodljive razvade, kot je kajenje in prisotnost hišnih ljubljenčkov v bivalnem okolju lahko zmanjšata kakovost bivanja. Cigaretni dim je težko odstraniti, živali pa lahko v dom prinašajo mikroorganizme. Z dezinfekcijo prostorov z uporabo ECO ozonskega čistilca si bistveno olajšamo zagotavljanje ustrezne higiene in svežine v bivalnem okolju. Razkuževanje z ozonom je zanesljivo, saj njegove molekule prodrejo tudi v najmanjše špranje v domu. ECO ozonski čistilec očisti površino 30 m2, deluje pa 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

razkuževanje prostorov z ozonom


Zakaj sta napravi najboljši na tržišču?

Tako ECO ozonski čistilec, kot tudi mini čistilec pri dezinfekciji delujeta zelo tiho in sta praktično nemoteča. Napravi sta kompaktni, prenosni, enostavni za uporabo in ne zahtevata uporabe škodljivih kemikalij v namen razkuževanja prostorov. Omogočata 2 načina delovanja, normalnega in izboljšanega, zaradi prenosne funkcije pa ju lahko vzamemo s seboj na potovanje in poskrbimo za dezinfekcijo v avtodomu, v kamp prikolici ali v počitniški hiški. ECO mini čistilec uporabniku nudi možnost izbire med roza ali modro barvo v kombinaciji belo, oba aparata pa sta zasnovana po sodobnih trendih, zato v gospodinjstvu brez težav najdemo ustrezno mesto zanju. Razkuževanje pogosto potisnemo v ozadje. Površine pobrišemo z mokro krpo v upanju, da bomo z njih odstranili prah, pozabimo pa na skrite mikroorganizme, saj jih naše oko ne vidi, pa so kljub temu tam. Vsakdo bi se moral vsaj občasno lotiti dezinfekcije prostora, zlasti tistega, v katerem prebivajo starostniki ali dojenčki (obe skupini imata šibek imunski sistem) in ljudje z različnimi boleznimi, vključno z astmatiki. Dom ne more biti brezhibno očiščen, če se ga vsaj občasno ne lotimo z razkuževanjem. Obe napravi za dezinfekcijo lahko poiščete v ponudbi podjetja EKO TEHNOLOGIJA, ki si prizadeva strankam omogočiti bolj zdrav način življenja.