Pošlji povpraševanje

Zobne ščetke - ali je potrebna posebna zobna ščetka za zobni aparat?

zobna ščetka za zobni aparat ali protezoZobne ščetke nam omogočajo redno skrb za dobro ustno higieno, ki je pomembna za ohranjanje zdravih zob in ustne votline. Če imamo težave s krvavečimi dlesnimi, slabim zadahom in zobnimi oblogami, potem je še toliko pomembneje, da izbiri primerne zobne ščetke posvetimo dovolj pozornosti. Ustna nega je še posebej pomembna v primeru uporabe zobnega aparata, zaradi katerega so lahko nekatere površine zob težje dostopne. Pomagamo si lahko z uporabo zobne ščetke za zobni aparat, s katero lahko dosežemo vidne površine zob, kasneje pa lahko uporabimo tudi medzobno ščetko in si tako pomagamo pri čiščenju zobnega aparata. Če iščete naravno zobno ščetko, ki je učinkovita pri opravljanju svoje naloge, nas obiščite v podjetju Eko tehnologija.


Zobna ščetka za zobni aparat - poskrbimo za pravilen način čiščenja

Zobna ščetka za zobni aparat nam mora omogočati dostop do vseh zobnih površin, ki so zaradi uporabe zobnega aparata pogosto težje dostopne. Z navadno zobno ščetko najprej očistimo zobne ploskve nad in pod nosilci, nakar z uporabo zobne ščetke očistimo tudi zobni aparat. Uporabimo lahko ECO zobno ščetko Ion5, ki je uporabna tudi kot zobna ščetka za proteze.

ULTRAZVOČNA ZOBNA ŠČETKA S POVSEM NARAVNIM DELOVANJEM


Zobne ščetke, ki so prijazne do ustne votline

Pri nakupu zobne ščetke je odlična rešitev inovacija na tem področju, imenovana Ion5, ki omogoča preprost in učinkovit način čiščenja zob brez uporabe zobne paste. Se odločate med električno ali navadno zobno ščetko? Spoznajte Ion5 in poskrbite za vedno čiste zobe ter zdravo ustno votlino. Za dodatne informacije smo vam na voljo v podjetju Eko tehnologija.

naravne zobne ščetke na elektriko