Pošlji povpraševanje

Pranje belega, črnega, barvnega in športnega perila brez razvrščanja

Pranje perila predstavlja veliko porabo tako vode, kot tudi električne energije, hkrati pa je zaradi razvrščanja perila velikokrat zamudno in dolgotrajno. Zraven tega z visokotemperaturnim pranjem belega perila po nepotrebnem zelo obremenjujemo okolje, saj se z raztapljanjem pralnih praškov, mehčalcev in drugih pralnih sredstev narava zelo onesnažuje. Stvari si lahko zelo olajšamo s pranjem s pomočjo ECO PRANJA ali ECO PROFESSIONAL. Gre za pranje perila, ki temelji na ozonu.


Pranje perila brez praška je naravi prijazno in hkrati izjemno učinkovito

Ozon je plinski derivat kisika. Gre za nestabilen in hitro razgradljiv plin, ki ga je zaradi navedenih lastnosti zelo težko shranjevati ali prevažati. Ozon je topen v vodi, ob njegovi uporabi pri pranju perila pa na okolje ne vplivamo slabo - tako kot s pralnimi praški, mehčalci in drugimi sredstvi za pranje oblačil, saj ozon razpade že po 20 minutah. Ker je ozon hitro topen in se ne veže, prav tako ne povzroča nastanka drugih škodljivih snovi ali kemikalij, s katerimi bi lahko ob pranju perila posredno onesnažili okolje.

pranje belega perila brez praška


Tako kot klor, tudi ozon predstavlja dezinfekcijsko sredstvo. Njegov učinek je približno 200 krat močnejši kot klorov, deluje pa približno 3000 krat hitreje. Ozon deluje antibakterijsko, antivirusno in antiglivično, prav tako pa ozon odlično razgrajuje neprijetne vonjave, zato predstavlja nepogrešljivo sredstvo za pranje športnih oblačil. Pranje perila brez praška, s pomočjo ozona, je torej naravi prijazno, izjemno učinkovito in enostavno.


S produktom ECO PRANJE je belo, črno in športno perilo mogoče prati skupaj

Uporaba produkta ECO PRANJE bo doprinesla k zdravju posameznikov, prav tako pa bo ugodno vplivala na stroške pranja, zraven vsega pa bo pomagala prihraniti tudi čas, ki ga oseba pranju perila nameni. Pri uporabi produkta ECO PRANJE sortiranje perila ni več potrebno. Pranje belega perila skupaj s črnim perilom in barvnim perilom tako ne bo več nevarno, prav tako pa ni potrebno skrbeti za uporabo listkov za barvno perilo, saj se s pranjem črno perilo ne razbarva in tako ne poškoduje drugega perila.

ECO PRANJE JE PRIMERNO TUDI ZA PRANJE ČRNEGA PERILA

Ozon ob pranju perila deluje tako antibakterijsko kot antivirusno in antiglivično

S pomočjo produktov ECO PRANJE in ECO PROFESSIONAL bodo oblačila po pranju čista, kljub temu, da detergent ob pranju ne bo uporabljen. Kisik, peroksidi in plinski mehurčki bodo umazanijo in neprijetne vonjave razgradili, prav tako pa po končanem pranju perila ne bo ostankov pralnih sredstev in detergentov. Ker produkt ECO PRANJE odstrani nad 99% bakterij deluje protialergijsko in je tako odličen za občutljivejšo kožo.


Pranje perila s pomočjo produktov ECO PRANJE in ECO PROFESSIONAL je enostavno

Produkta ECO PRANJE in ECO PROFESSIONAL sta izjemno enostavna za uporabo, saj se aktivirata samostojno, takoj ko pralni stroj prične s pranjem perila. Enostavno pa ni zgolj delovanje produktov, pač pa tudi njihova montaža. Produkta je potrebno zgolj priključiti na vodovodno omrežje ter nato z dovodno cevjo na pralni stroj. V primeru, da moramo oprati manjše število športnih oblačil se lahko odločimo za nakup naprave ECO PRANJE, ki je primerna za pranje črnega perila teže do 10kg, če peremo večje količine perila je potrebno izbrati produkt ECO PROFESSIONAL, saj le ta zagotavlja učinkovito in kakovostno pranje perila, ki je težje od 10kg. Proizvod ECO PROFFESIONAL je namenjen predvsem čistilnicam, hotelom, bolnicam ter drugim ustanovam, kjer je potrebno pranje večjega števila oblačil, medtem, ko je produkt ECO PRANJE namenjen domači uporabi.

pranje črnega športnega perila


Vas zanima več o ECO PRANJU? Kontaktirajte nas po telefonu ali pa nam pišite po e-pošti in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam o produktih še zastavljajo in vam tako pomagali do odgovorov na vprašanja, ki bodo pripomogli k pravilni odločitvi. Povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi kar preko spleta.