Zobna ščetka je temeljno orodje za vzdrževanje ustne higiene

Zobna ščetka predstavlja temeljni pripomoček za vzdrževanje ustne higiene v zobni votlini. Ker se vsi zavedamo pomembnosti dobro vzdrževane ustne higiene in nevšečnosti s katerimi se moramo spopasti, kadar je ustna higiena pomanjkljiva, je izjemnega pomena, da izberemo zobno ščetko, ki omogoča temeljito čiščenje zob in dlesni.

Naravna zobna ščetka ION5 omogoča kakovostno čiščenje zob

zobna ščetkaPredstavljamo vam zobno ščetko ION5, ki jo veliko ljudi sicer primerja z zobno ščetko IONICA. Zobna ščetka ION5 nam omogoča učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in uničevanje bakterij. Sicer obe zobni ščetki delujeta na principu ionizacije, vendar, ker je zobna ščetka ION5 mehka zobna ščetka, poskrbi, da ob ščetkanju zob ne obrabimo, dlesni pa tako ostajajo zdrave. Prav tako zobna ščetka ION5 blagodejno vpliva na krvaveče dlesni, zraven tega pa pomaga preprečevati tudi slab zadah v ustih. Ker je ionsko delovanje antibakterijsko bo po umivanju zob z zobno ščetko ION5 občutek v ustih dalj časa svež in prijeten, zobje pa gladki in čisti. Zobna ščetka ION5 pa je zraven vsega primerna tudi za otroke, saj se lahko pohvali z manjšo glavo kot ščetka IONICA. Zaradi manjše glave lažje dostopamo do manj dostopnih mest v ustni votlini in tako temeljito očistimo zobe in dlesni. Zobna ščetka ION5 pa je primerna tudi za domače živali, saj za umivanje zob zaradi ionizacije ne rabimo uporabiti zobne paste.

VEČ O ZOBNI ŠČETKI ZA OTROKE

naravna zobna ščetkaZa več informacij smo vam na voljo po telefonu ali e-pošti

Odločite se za nakup zobne ščetke ION5 in poskrbite za vaše zobe in dlesni na zdrav in zobem prijazen način. Za več informacij o zobni ščetki nam lahko pišete tudi po e-pošti ali pa nas pokličete po telefonu - z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in vam tako pomagali pri nakupu.