Pošlji povpraševanje

Otroška zobna ščetka ion 5 - brez zobne paste za sijoč nasmehZobna ščetka za otroke


Otroška zobna ščetka je nujen pripomoček za higieno zob vašega otroka, obenem pa je že v začetnem delu življenja pomembno naučiti naše najmlajše, da se zobe umiva redno. A kaj če otroška zobna ščetka ne učinkuje dobro in ima vaš otrok težave z zobmi? Eko tehnologija ima rešitev za vas. Ionska zobna ščetka za otroke ion 5 ima relativno majhno glavo in je primerna za otroke, obenem pa deluje na principu ionizacije in učinkuje brez zobne paste. Je idealna kot prva zobna ščetka za vašega otroka, ter je tako nežna da jo lahko uporabljate tudi kot zobno ščetko za dojenčke.


Otroška zobna ščetka ion 5 za bele in čiste zobe

Otroška zobna ščetka ion 5 deluje na principu ionizacije. Preprosto povedano, ko primemo zobno ščetko za otroke na mestu katode (ploščice) in se dotaknemo zob se energija prenese in s pomočjo negativnega naboja glave otroške zobne ščetke in pozitivnega zob, se umazanija odbije od zob in prisesa na zobno ščetko za otroke. Tako se odstranijo zobne obloge, tudi tiste na najtežjih mestih, ki jih z navadno ali UV zobnimi ščetkami za otroke ne dosežemo. Prednost ionske otroške zobne ščetke pred UV je tudi v tem, da ne potrebujemo zobne paste, ki lahko zaradi različnih sredstev poškoduje zobno sklenino.


Zobna ščetka za otroke in dojenčkeOtroška zobna ščetka


Zobna ščetka za otroke ion 5 je nežna in ima majhno glavo zato je zelo primerna za vaše otroke, uporabljate pa jo lahko tudi kot zobno ščetko za dojenčke. Deluje antibakterijsko in brez pritiska, zato ne poškoduje dlesni in je idealna za prvo zobno ščetko, s katero se vaši najmlajši naučijo, da je umivanje zob izjemno pomembno. Z našo zobno ščetko za otroke ion 5 so uporabniki izjemno zadovoljni, zato upamo, da se jim boste pridružili tudi vi.