Ionska zobna ščetka ION5Ionska zobna ščetka (krtačka) ION5: najboljša cena za najboljšo ščetko za zobe

Ionska zobna ščetka predstavlja revolucijo na področju umivanja zob, saj ionska zobna ščetka deluje na popolnoma nov način. Ionska zobna krtačka ima vgrajen kovinski del, ki je prevlečen s titanom, ki ga aktivira naravna ali umetna svetloba. Ko je izpostavljen svetlobi, proizvaja negativne ione. Negativni ioni pa preko stika z vodo ali slino pritegnejo pozitivne ione z zobnih oblog in na ta način nevtralizirajo kislost zobnih oblog. V trenutku, ko se kislost nevtralizira, obloge preprosto razpadejo. Uporaba ionske zobne ščetke je zelo preprosta, njena uporaba pa pomeni naraven način za ohranjanje čistih in zdravih zob ter ustne votline. Cena ionske zobne ščetkeje v primerjavi z električnimi ščetkami ali krtačkami na baterije veliko bolj ugodna, učinek pa zagotovljen. V podjetju Eko Tehnologija d. o. o. vam ponujamo inovativno IONSKO ZOBNO ŠČETKO ION5 bo zelo ugodni ceni. V naši spletni trgovini lahko svoj nakup opravite hitro in enostavno, mi pa bomo poskrbeli za hitro dostavo. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte ali telefona, lahko pa nam pošljete tudi povpraševanje preko spletnega obrazca.


Ionska zobna ščetka: cena, ki vas bo presenetila

Če ste do sedaj mislili, da morate za kvalitetno zobno ščetko plačati veliko denarja, dovolite, da vas prepričamo v nasprotno. Ionska zobna ščetka iz naše ponudbe ION5 prekaša vse drage zobne ščetke in specializirane zobne paste. Cena ionske zobne ščetke, ki jo boste za ZOBNO ŠČETKO ION5 plačali pri nas, vas bo zares navdušila. In ne le to. Ob pravilni uporabi in negi bo vaša eko ščetka za zobe ION5 trajala vse življenje. Priporočamo vam, da zamenjate glavo zobne krtačke vsake 3 do 6 mesecev oziroma po potrebi. Ionska zobna ščetka je zelo ekonomična izbira za naravno ustno higieno. Vstopite v našo spletno trgovino in kupite najboljšo ščetko za zobe po zelo ugodni ceni. Pri nas lahko prav tako kupite tudi glave ionske ščetke za zobe po odlični ceni.

KATERA ZOBNA ŠČETKA (KRTAČKA) JE NAJBOLJŠA ZA VAS?


ionska zobna ščetka (krtačka) cenaZakaj izbrati ionsko zobno ščetko?

Nakup ionske zobne ščetke se vam bo zelo izplačal, pa ne le zaradi ugodne cene. Če želite imeti lepe, zdrave in čiste zobe, je ionska ščetka idealna rešitev za vas. Posebnost ionske ščetke za zobe je v njenem delovanju. Za uporabo ne potrebujete posebnih past, le zobno krtačko in vodo, saj ščetka deluje na podlagi ionov. Posebnost delovanja ionske zobne ščetke je, da lahko zobne obloge odstranite tudi iz težko dostopnih mest, ki jih ne morete doseči s prav nobeno drugo krtačko. Ogromno je prednosti, ki jih ima ionska zobna ščetka: uporabniki potrjujejo, da pomaga proti krvavenju dlesni in majavosti zob, primerna pa je tudi za osebe s paradontozo in drugimi težavami z zobmi in dlesnimi. Odlično se obnese tudi pri slabem zadahu, saj je ionsko delovanje naravno in antibakterijsko. Prav tako na naraven način odstranjuje zobni kamen. Je pa tudi okolju prijazna odločitev, saj za svoje delovanje ne potrebuje elektrike ali baterij.


Prednosti ionske zobne ščetke

Poleg ugodne cene ima ionska krtačka za zobe številne prednosti: zmanjšuje zobne obloge in učinkovito uničuje bakterije v ustih, pomaga k zdravim dlesnim na naraven način, vaša usta ostanejo sveža in čista dalj časa. Uporaba je zelo enostavna, ker pa za ščetkanje ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni. Ščetkanje z ionsko zobno ščetko ION5 pomaga proti slabemu zadahu, saj zavira razvoj ustnih bakterij. Ionsko delovanje ščetke je naravno antibakterijsko, antibakterijski učinek pa se nadaljuje tudi po umivanju. S ionsko ščetko za zobe ION5 boste učinkovito očistili tudi najbolj trdovratne madeže na vaših zobeh.


IONSKA ZOBNA ŠČETKA ION5: ugodna cena

Ionska zobna ščetka je ekološka zobna krtačka, ki je primerna tudi za otroke od enega leta starosti dalje. Ščetine zobne ščetke ION5 so zelo mehke, zato ne bodo poškodovale zobne sklenine in vaših dlesnih. Kupite najboljšo zobno ščetko v naši spletni trgovini po zelo ugodni ceni.