Sonična zobna ščetka zagotavlja čiste zobe in lep nasmeh

Sonična zobna ščetka je nov produkt v seriji izdelkov za ustno higieno in zagotavljajo odlične rezultate, ki se kažejo v lepem namehu in predvsem kakovostnih in čistih zobeh, brez kariesa. Kaj pomeni sonična zobna ščetka, se verjetno sprašujete vsi tisti, ki ste prvič slišali za ta izraz. Gre za zobno ščetko prihodnosti, saj zagotavlja revolucionaren pristop k čiščenju zob z ionsko solarno vibracijo, pri kateri ne potrebujete zobne paste. Primerna je tako za odrasle kot tudi otroke nad 10 let, obenem pa je sonična zobna ščetka za otroke izjemno prijetna na pogled in zagotavlja enostavno umivanje zob, zato smo prepričani, da bo navdušila vaše otroke in jim zagotovila lep nasmeh in bele zobe, ki so izjemno pomembni za ustvarjanje pozitivne sampodobe. Sonična ščetka Eco Rhythm je na voljo v treh različnih barvah - roza, ki je bolj primerna za ženske in punce, modra, nad katero so navdušeni fantje in moški ter bela, ki je nekoliko bolj nevtralna.

VELIKA IZBIRA ZOBNIH ŠČETK ZA NAJMLAJŠE, STAREJŠE IN HIŠNE LJUBLJENČKE

Sonična zobna ščetka deluje na naravni reakciji negativnih elektronov

Sonična zobna ščetka je ionska zobna ščetka, ki zagotavlja čudovit nasmeh v zgolj treh minutah, ki jih boste 2x na dan porabili za vašo ustno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja so izjemno uspešne in Rhythm sonična ščetka ni pri tem nobena izjema, saj združuje funkcionalno odličnost, obenem pa je izjemno prijetna na pogled, saj ima kovinsko ohišje in vitek občutek. Uporaba sonične zobne ščetke je v teoriji izredno zakomplicirana v praksi pa popolnoma nasprotna. Bazira na naravni reakciji negativnih elektronov z bakterijami, s katero odstrani zobne obloge in zagotavlja bele in čist zobe. Krtačka vsebuje patentirani titanovo palico, ki ustvari reakcijo z naravnimi ali umetnimi viri svetlobe in se raztopi ob stiku. V praksi je to veliko bolj enostavno, saj že lahko ščetkanje zob in dlesni zagotavlja odstranjevanje vseh bakterij in ravno zaradi enostavne uporabe sonične zobne ščetke so nad njo navdušeni tudi otroci.

Kaj pomeni sonična zobna ščetka?

Sonična zobna ščetka ima ogromno prednosti

V našem podjetju smo prepričani, da boste že ob prvem preizkusu sonične zobne ščetke nad njo tako navdušeni, da se ne boste več vrnili k ščetkanju zob s staro navadno zobno ščetko. Sonična zobna ščetka ima veliko prednosti pred ostalimi ščetkami za ustno higieno, saj zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije ter pomaga k zdravim dlesnim na naraven način, brez nepotrebnega močnega ščetkanja, saj za delovanje ni potreben pritisk, kar zagotavlja manjšo obrabo zob in dlesni. Vaša usta bodo ostala sveža in čista dlje časa kot ob ščetkanju z navadno zobno ščetko, obenem pa 18.000 vibracij na minuto zagotavlja čiščenje tudi trdovratnih zobnih madežev, uničuje bakterije, ionsko delovanje pa je naravno antibakterijsko. Pomemben vidik delovanje sonične ščetke Eco Rhythm je tudi ekologija, saj ob ščetkanju porabimo manjše količine vode, obenem pa je njen dizajn zelo primeren za različna kampiranja ali potovanja. Primerna je za otroke od 10 let naprej in verjemite mi, da so nad njimi navdušeni.

sonična ščetka (primerna tudi za otroke)

Sonična ščetka po ugodni ceni

Upamo, da smo vam z nekaj besedami razložili kaj pomeni sonična zobna ščetka in prepričani smo, da vas bodo njene prednosti navdušile, v njen prid pa govori tudi čudovit zadah v kombinaciji z lepim nasmehom in belimi zobmi brez razvoja ustnih bakterij. V kolikor imate o sonični zobni ščetki kakršnokoli vprašanje nas seveda lahko kontaktirate po telefonu ali emailu, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Eco Rhythm je prihodnost ščetkanja in verjamemo, da bo navdušila tudi vas, saj so ščetine mehke, na sredini pa srednje mehke, s katerimi lažje odstranimo umazanijo s hrbtne strani zob, vibracije na ščetinah pa imajo optimalen zvok na zobeh. Sonične zobne ščetke za otroke in odrasle so na voljo po odlični ceni v kombinaciji s kakovostjo.