Ionska zobna ščetka je dostopna in učinkovita rešitev!


Sodobna tehnologija omogoča, da za ustno higieno poskrbi ionska zobna ščetka! Cena takšnih rešitev je že skorajda povsem primerljiva z alternativami, zato je že skrajni čas, da se tudi sami odločite za takšno ščetko. Ta rešitev je resda le ena izmed mnogih, ki so na voljo, res pa je, da se morate najprej pozanimati, kakšne prednosti prinaša ionska ščetka za zobe - cena je le ena izmed teh.

Ionska zobna ščetka, cena in ponudbaIonska zobna ščetka nastavek


Ko se izbira ionska zobna ščetka cena gotovo predstavlja dejavnik. V primerjavi z alternativami pa se izkaže, da takšna zobna krtačka ni predraga. Seveda se v tem oziru ne more kosati z običajnimi ščetkami, ki bi jim lahko rekli kar potrošni material, je pa v primerjavi z električnimi, soničnimi in ultrazvočnimi alternativami zelo dostopna. Za ionsko ščetko za zobe cena ni pretirano visoka, saj ta ščetka zahteva le nekaj deset evrov. Električne alternative so lahko precej dražje, saj že osnovni modeli presegajo 50 €, naprednejši pa stanejo dobrih 100, 200 € in več.


En izmed razlogov, da ima ionska zobna ščetka ceno v tako ugodnem razredu v primerjavi z električnimi ščetkami je ta, da je ponudba dokaj omejena. Ionska ščetka za zobe se v običajnih trgovinah težko najde, pa tudi sicer ni na voljo velikega števila modelov, ki bi razširili cenovni razpon za tovrstne ščetke.


Učinkovitost ionske zobne ščetkeIonska zobna ščetka cena


Seveda ni glavna prednost ionske zobne ščetke cena, temveč njena učinkovitost za umivanje zob. Edinstveno delovanje te zobne ščetke z ioni omogoča odlično čiščenje zobnih površin, in to povsem neinvazivno, brez potrebe po zobni kremi in drugih sredstvih. Zobna ščetka z ioni odstranjuje nečistoče z izkoriščanjem privlaka med negativno in pozitivno nabitimi delci, kar zagotavlja učinkovito in brezskrbno ščetkanje.

OTROŠKA ZOBNA ŠČETKA