Pošlji povpraševanje

Dezinfekcija pitne vode za zdravo in dolgo življenje

Dezinfekcija pitne vode je rešitev za vse tiste, ki se v svojem življenju soočate s pomanjkanjem kakovostne pitne vode, obenem pa potujete v različne kraje, kjer je voda lahko kontaminirana z različnimi mikroorganizmi. Dezinfekcija je v grobem postopek, s katerim odstranimo in uničimo mikroorganizme in pesticide, ki so nevarni našemu zdravju, bodisi z dezinfekcijo pitne vode in dezinfekcijo prostorov. Eco clean bar je naprava, ki skrbi za dezinfekcijo ter obenem odstranjuje pesticide v sadju, razkuževanje z ozonom je popolnoma ekološko, rezultati pa izjemni. V kolikor želite storiti korak naprej k zdravemu in dolgemu življenju smo prepričani, da boste nad našim čistilcem sadja in zelenjave izjemno navdušeni, obenem pa boste živeli v svežem in zdravem okolju s kakovostno pitno vodo. Naprava eco clean bar je narejena na modernem videzu, primerna za vse ljudi, izbirate pa lahko med različnimi barvami - zeleno, modro ali roza, ki so kombinirane z belo barvo.

Dezinfekcija pitne vode in hrane

Dezinfekcija pitne vode z ozonom

Pitna voda je osnova za kakovostno in zdravo življenje, a ne glede na to, da določeno vodo pijemo, še ne pomeni, da je kvalitetna. V vodi se lahko nabira pesek, antibiotiki, virusi, pesticidi, različne kovine in bakterije, ki škodijo našemu zdravju, zato je dezinfekcija pitne vode praktično nujna. V našem podjetju zagotavljamo napravo, ki bo poskrbela za kvalitetno dezinfekcijo pitne vode zgolj z ozonom, ki je močan naravni oksidant in ima odlično antibakterijsko delovanje, po katerem bo vaša pitna voda izpolnjevala vse pogoje, ki so zapisani v pravilniku o pitni vodi. Eco clean bar je rešitev za dezinfekcijo pitne vode in verjamemo, da boste nad njo navdušeni že ob prvi uporabi. Kakovostna pitna voda brez kakršnihkoli bakterij in ostalih neprijetnosti bo del vašega vsakdana, tako da jo boste lahko mirno uporabljali za pitje in umivanje različnih vrst hrane. Recite da kakovostni pitni vodi z našim eko čistilcem.

dezinfekcija prostorov z ozonom

Dezinfekcija prostorov – odstranite bakterije, viruse in glivice

Stanovanje ali hiša ne zahteva zgolj rednega čiščenja ampak tudi občasno dezinfekcijo prostorov, saj s tem odstranimo in preprečimo razvoj bolezenskih klic tako v zraku kot tudi na različnih predmetih, površinah ali vodi. Pri dezinfekciji prostorov se srečujemo predvsem z različnimi bakterijami, virusi in glivicami, ki povzročajo številne bolezni in se zlahka prenašajo, po zraku, vodi ali z neposrednim stikom s kontaminiranimi predmeti, zato je nujno, da preprečimo njihovo širitev in jih odstranimo iz našega okolja. Naprava eco clean bar omogoča celovito in ekološko čiščenje z ozonom, ki zagotavlja da bo vaš dom zdrav, varen in udoben ter boste vi in vaši najbližji z veseljem preživljali čas doma. Dezinfekcija prostorov še nikoli ni bila tako enostavna, obenem pa lahko napravo eco clean bar uporabite tudi za dezinfekcijo pitne vode ali odstranjevanje različnih vrst pesticidov v hrani.

PRANJE BREZ PRAŠKA S POMOČJO GENERATORJA OZONA

Dezinfekcija pitne vode in odstranjevanje pesticidov

V zadnjem času se vse bolj pogosto razširja ideja o zdravem prehranjevanju, ki želi osveščati ljudi o tem, kakšno hrano uživamo in ali je hrana, ki jo imamo doma resnično primerna za nas. Vse prevečkrat se namreč dogaja, da podroben pregled pokaže na pesticide v hrani, kar še posebej velja za različno sadje ali zelenjavo. Pesticidi v sadju bodo z napravo Eco clean bar zgolj neprijetna preteklost. V kolikor želite hrano ekološko očistiti, uporabite našo napravo, ki omogoča razkuževanje z ozonom, potopite jo v vodo in v treh minutah bodo pesticidi v hrani odstranjeni, vi pa boste lahko zaužili kakovostno in zdravo hrano. V kolikor želite imeti napravo za dezinfekcijo prostorov, ter napravo, ki bo odstranila pesticide, je Eco clean bar prava rešitev za vas. V kolikor imate glede naprave kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vprašanja.