Pošlji povpraševanje

Zobna ščetka ION 5 - kvalitetno odstranjevanje kariesa na naraven način


Ionska zobna ščetkaPodjetje Eko tehnologija se ukvarja z najnovejšo ekološko tehnologijo kot je eko pranje ter ponuja kvalitetne ionske zobne ščetke, ki delujejo na principu ionizacije in so primerne za vse starosti. Sodelujemo z boljšimi lekarnami in specializiranimi trgovinami kot sta Lekarna Žužemberk in MaeDENTIS stomatološka ambulanta. Zobna ščetka z ioni je naravna zobna ščetka, ki ima v primerjavi z električno zobno ščetko ali navadno veliko prednosti, obenem pa deluje na naraven sistem ter brez paste in je tako primerna predvsem za ljudi, ki se homeopatsko zdravijo. Zobna ščetka z ioni se uporablja tko pri otrocih kot starejših osebah, saj ne poškoduje dlesni in pomaga proti slabemu zadahu.


Zobna ščetka z ionizacijo deluje antibaketrijsko in očisti trdovratne madeže

Zobna ščetka z ioni deluje na principu ionizacije s pomočjo pozitivno nabitih ionov, kar pomeni da eko zobna ščetka na naraven način odstranjuje karies, zobni kamen ter slab zadah. Gre za naravno zobno ščetko, ki je izjemno pomembna pri homeopatskem zdravljenju, saj deluje brez zobne paste in je tako primerna za vse, ki se homeopatsko zdravijo. Zobna ščetka Ion5 zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije, pomaga k zdravim dlesnim na naraven način, vaša usta pa ostanejo sveža in čista dlje časa. Ionsko delovanje zobne ščetke je antibakterijsko, učinek pa se nadaljuje tudi po umivanju zob.


Zobna ščetka z ioni je primerna tudi za otroke

Zobna ščetkaZobna ščetka z ioni je izjemno primerna za otroke, saj ste lahko brez skrbi, da si bodo ranili dlesni ali slabo očistili zobe, saj je glava zobne ščetke relativno majhna, obenem pa je idealna za homeopatsko zdravljenje ter priročna za kampiranje in potovanje. V kolikor si tudi vi želite čistiti zobe na naraven način izberite eko ščetko z ioni. Električna zobna ščetka ali navadna bosta zgolj preteklost. Zobna ščetka Ion5 je prihodnost čiščenja zob.