Inovativna naprava Akupunkturna laserska ura v podjetju Eko tehnologija d.o.o.

Podjetje Eko tehnologija d.o.o. se ukvarja s prodajo izdelkov najnovejše ekološke tehnologije. Njihov moto je, da želijo olajšati življenje vsem ljudem in jim tudi pomagati, da bodo začeli živeti lažje z ekološkimi izdelki.
V Slovenijo so zato pripeljali inovativno napravo 3-v-1 Akupunkturno lasersko uro. Naprava ima najnovejše izsledke raziskav na področju terapije z nizkim odmerkom laserskega sevanja. Tako združuje akupunkturo, lokalno terapijo bolečine in zunanje obsevanje krvi. Akupunkturna laserska ura postane vaša idealna sopotnica doma, na delovnem mestu in na potovanjih. Akupunkturna laserska ura je terapevtska naprava, ki ima pomemben vidik v kvantni medicini. Vsi vemo, da je kri vir človeškega življenja. Obstajajo štiri komponente krvi in sicer krvna plazma, rdeče krvne celice, bele krvne celice in krvni trombociti. Rdeče krvne celice prenašajo kisik v krvi in vse vrste hranil do posameznih organov. Skupaj s staranjem in našim življenjskim slogom in življenjskimi situacijami se pogleg vrst maščob in holesterola pojavijo tudi lipidni odpadki, ki ovirajo in obkrožajo krvne celice. Naša kri postaja hiperviskozna in ne more potovati po krvnih žilah. To pomeni, da se kri, kisik in vse vrste hranil ne morejo transportirati do naših telesnih organov. Metabolizem postane težaven in težave ima tudi mikrocirkulacija. Umazana in viskozna kri povzroča celo vrsto težav z mikrocirkulacijo, kot tudi ostalih težav, kot so hipertenzija, diabetes, kardiovaskularne in cerebrovaskularne bolezni, nenavadna smrt, možganska kap ipd. Zato je zelo primerna za boljše življenje Akupunturna laserska ura, ki obseva krožečo kri v žilah akupunkturne točke na levi roki in tkivo sluznice v nosni votlini, tako da se generira fotoelektrični biološki efekt. S tem se molekulska struktura proteinov v krvi spremeni in organizem, ki prejema terapijo, bo ustvaril serijo bioloških učinkov.

akupunkturna laserska ura za bolnike z diabetesom

Zdravilen učinek delovanja Akupunkturne laserske ure

V zadnjih 30ih letih se je z uporabo laserja v medicini odprlo novo poglavje na področju zdravljenja s Akupunkturno lasersko uro. Bile so narejene raziskave in po podatkih kliničnega preizkušanja po 30 minutah terapije z Akupunkturno lasersko uro so s pomočjo mikroskopa lahko razločili, da so rdeče krvne celice aktivirane, razločne in postanejo spet normalne. Ko opravimo 30 terapij s Akupunkturno lasersko uro izginejo simptomi oz. se spremenijo na bolje pri glavobolu, omotičnosti, tesnobi v prsih, težkemu dihanju, zaspanosti, nespečnosti, izgubi spomina in itd. Pri 3 mesečni terapiji s Akupunkturno lasersko uro se spremembe v pretoku krvi, krvni testi, viskoznost krvi, holesterol, trigliceridi, lipoproteini z nizko gostoto in drugi indikatorji vračajo nazaj v normalno stanje. Po 6 mesecih oz. pri dolgotrajni terapiji s Akupunkturno lasersko uro je učinkovito izboljšanje in zdravljenje pri nekaterih diabetikih, še zlasti pri obolelih za diabetesom tipa 2, učinkovito uravnoteženje delovanja njihove trebušne slinavke. Dolgotrajna uporaba bo zavrnila kardio – cerebralne vaskularne bolezni, kap, nendano smrt, hemiplegijo. Akupunkturna laserska ura je terapevtska naprava namenjena kot pomoč pri terapiji in glede na samo situacijo zdravljenja lahko postopoma zmanjšamo terapijo z zdravili, vendar pa se je treba o tem posvetovati z osebnim zdravnikom. Kasneje lahko tudi opustimo zdravila, vendar je to treba storiti pod vodstvom osebnega zdravnika.