Pošlji povpraševanje

Pranje perila brez praška je najbolj učinkovit in praktičen način


Podjetje Ekotehnologija iz Maribora se ukvarja s prodajo različnih eko produktov, med katerimi sta izjemno priljubljena eko pranje perila brez praška s sistemoma Eko pranje ali Eko profesional. Gre za kvalitetno in učinkovito pranje brez pralnega praška za pranje športnih in pranje občutljivih oblačil vseh vrst športnikov od rekreativnih do profesionalnih. Eko professional je primeren za pranje perila brez pralnega praška večjih količin od 10 kg naprej, medtem ko je eko pranje primerno za manjše količine. Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi in se odločite za pranje perila brez praška.

Pranje brez mehčalca


Pranje perila brez praška je okolju in vašemu zdravju prijazno

Eko pranje perila brez praška ima v primerjavi z navadnim pranjem športnih in občutljivih oblačil veliko prednosti. Prva je razpoznavna že z imena, gre za pranje brez pralnega praška in mehčalca kar pomeni velik prihranek denarja pri oskrbi z električno energijo, detergenti in čiščenjem oblačil nasploh. Ker gre pri Eko pranju brez pralnega praška in Eko professional sistemu za napravo, ki ima edinstveno tehnloogijo delovanja aktivne metode kisika je okolju izjemno prijazna, obenem pa skrbi za naše zdravje saj odstrani vse bakterije in mikrobe, ter ne škoduje občutljivi koži in ne povzroča kožnih alergij.

VEČ O PRANJU OTROŠKIH OBLAČIL


Pranje brez pralnega praška - Eko professional

Pranje športnih oblačilEko professional ima napredno nano tehnologijo in trajne magnete, ki obdelajo vodo iz pipe z mešanjem v statičnem mešalniku in kasneje z ozonom in srebrnimi ioni. Gre za sistem pranja brez pralnega praška večjih količin (nad 10 kg), kar pomeni da je izredno priljubljen za pranje brez pralnega praška v hotelih, gostilnah, spa in welness centrih ter šolah in vrtcih. Prepričani smo, da bo sistem eko pranja brez pralnega praška navdušil tudi vas. Lahko ga uporabljate v domačem okolju ali na službenem mestu. Vaši delavci in gostje vam bodo izredno hvaležni.