Pošlji povpraševanje

Pranje oblačil na okolju prijazen način - Ekotehnologija


Eko pralni sistemPranje oblačil je nujno opravilo v vsakem gospodinjstvu, a je izjemno pomemben način na katerega peremo. V podjetju Ekotehnologija v Mariboru imamo nov način pranja športnih oblačil in elegantnih stvari, ki se imenuje eko pralni sistem. Gre za napravo, ki je priključena na pralni stroj za pranje oblačil in je okolju prijazna ter namenjena za domačo uporabo, seveda pa jo lahko uporabljate tudi za pranje gostinskih prtov v gostinstvu. Prepričani smo, da vam bodo gostje hvaležni in se bodo z veseljem vračali k vam. Sistem je najbolj primeren za pranje športnih oblačil brez uporabe mehčalcev in detergentov.

VEČ O PRANJU OBLAČIL ZA NOVOROJENČKA


Pranje oblačil v hladni vodi z delovanjem aktivne metode kisika

Kako deluje eko pralni sistem? Gre za učinkovit način pranja oblačil v hladni vodi, ki vključuje edinstveno tehnologijo, ki deluje na aktivni metodi kisika in se lahko uporablja tudi za pranje občutljivih oblačil. Pri pranju oblačil sterilizira in ubije mikrobe in bakterije brez škodljivih učinkov na zdravje ter je odličen za občutljivo kožo in alergije kar pomeni, da ga lahko uporabljajo vsi, obenem pa je izjemno prijazen do okolja. Primeren je tako za domačo uporabo kot uporabo v gostinstvu, kjer lahko na učinkovit in okolju prijazen način perete gostinske prte. V kolikor imate glede pranja oblačil kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte.


Pranje športnih oblačil brez uporabe mehčalcev in detergentov

Pranje športnih oblačilSte rekreativni ali profesionalni športnik? V kolikor je odgovor da je eko pranje športnih oblačil prava rešitev za vas. Gre za sistem pranja športnih oblačil, ki je primeren za vse vrste športnikov, saj gre za pranje brez mehčalcev in detergentov in je tako idealna rešitev za pranje športnih oblačil kot so softshell jakne ali puhovke, ki ne dovoljujejo uporabe mehčalcev in detergentov. Pranje športnih oblačil z našim sistemom bo tako izjemno učinkovito ter obenem enostavno, vaša športna oblačila pa bodo imela daljšo življenjsko dobo. Obiščite nas in se osebno prepričajte o prednostih eko pranja športnih oblačil.