Zobna ščetka - zakaj izbrati ultrazvočno zobno ščetko?

zobna ščetka za prve zobkeZobna ščetka je pripomoček, ki nam omogoča čiščenje zob in ustne votline, kar je ključnega pomena za ohranjanje zdravih in močnih zob. Izbira ustreznega pripomočka za nego zob in ustne votline je lahko zahtevna, saj vsakomur ustreza drugačna zobna ščetka, pri tem pa moramo imeti v mislih, da brez ustreznega pripomočka ne moremo skrbeti za zdrave zobe in dlesni. Ena izmed odličnih rešitev je ultrazvočna zobna ščetka, ki zmanjšuje obloge in število bakterij v ustni votlini. Pomaga nam, da na preprost, naraven in predvsem učinkovit način dosežemo zdrave dlesni in ohranimo lepe zobe. V podjetju Eko tehnologija vam nudimo izdelke najnovejše ekološke tehnologije, med drugim tudi kvalitetne otroške zobne ščetke.


Ultrazvočna zobna ščetka - katero izbrati?

Ultrazvočna zobna ščetka je električna zobna ščetka, med katere uvrščamo še sonično in navadno električno ščetko. Ultrazvočna zobna ščetka Ion5 je ena izmed najboljših rešitev na področju higiene zob in ustne votline, saj je povsem ekološka, za delovanje ne potrebuje elektrike in omogoča manjšo porabo vode. Je odlična rešitev v primeru krvavečih dlesni. Prva zobna ščetka naj ima ergonomsko oblikovan ročaj, da bo lahko malček oponašal gibe, ki jih pri umivanju zob uporabljata tudi starša. Ultrazvočna zobna ščetka Ion5 je kot nalašč za to.

NAJBOLJŠA ZOBNA KRTAČKA ION5


Zobna ščetka, ki omogoča higieno zob brez uporabe zobne paste

Zobna ščetka Ion5 predstavlja inovativen način umivanja zob, saj gre za ECO zobno ščetko, ki nam omogoča umivanje zob brez uporabe zobne paste. Tako umivanje zob ni agresivno, hkrati pa ionizirajoča tehnologija prispeva k odpravi vseh zobnih oblog. Uporabimo jo lahko tudi kot zobno ščetko za prve zobke, saj gre za 100% naraven in prijazen način umivanja zob.

ultrazvočna zobna ščetka za otroke