Pošlji povpraševanje

Odstranjevanje plesni in dezinfekcija pitne vode z ECO Clean Bar

Odstranjevanje plesni, ki se je pričela razvijati v stanovanju, je težavna naloga, pogosto pa niti ne vemo, kako se je čim bolj učinkovito lotiti. Mnogi se ne zavedajo, da so plesni povsem naravni del našega okolja, obstaja pa kar 250.000 različnih vrst, izmed katerih se jih približno 100 pojavlja v naših bivalnih prostorih. S potrebo po njihovem odstranjevanju se pogosteje srečujemo v primerih, ko je bil objekt (pre)hitro zgrajen. In ko se nam že zazdi, da je bilo odstranjevanje plesni uspešno izvedeno, se le-ta v bivalnem prostoru ponovno pojavi. ECO Clean Bar je vsestranska naprava, ki bakterije, viruse in druge mikroorganizme s pomočjo ozona in z oksidacijo njihove membranske strukture, v celoti uniči. Zelo pogosto se uporablja za dezinfekcijo (razkuževanje) pitne vode, v pomoč pa nam je lahko tudi pri odstranjevanju plesni. Površine, ki jih obdelamo z ozonom, so v celoti očiščene škodljivih organizmov.

odstranjevanje plesni in dezinfekcija pitne vode


Kako naprava deluje, da je sposobna odstranjevanja plesni in dezinfekcije pitne vode?

ECO Clean Bar deluje na osnovi raztopljenega ozona, ki je še močnejši od običajnega ozona. Ker ima zelo močno antibakterijsko delovanje, je bistveno močnejši od mnogih drugih sredstev za sterilizacijo. To pomeni, da lahko ECO Clean Bar uporabimo ne le za odstranjevanje plesni v domu in za razkuževanje pitne vode, temveč tudi za čiščenje očal in pesticidov v sadju. Poleg tega je mogoče napravo uporabiti za steriliziranje jedilnega pribora, otroških stekleničk, igrač, nakita in drugih predmetov. Dejansko gre za pravo tehnično čudo, ki na preprost, a učinkovit način očisti vse predmete in živila v gospodinjstvu.

RAZKUŽEVANJE IN MEHČANJE VODE BREZ DETERGENTOV!


Uporaba ECO Clean Bara za čiščenje živil

Odstranjevanje plesni je le eden izmed načinov, kako uporabiti Eco Clean Bar. Poleg dezinfekcije vode in čiščenja očal pa lahko s pomočjo naprave očistimo še živila. »Domači pridelki« niso vedno domači, kar pomeni, da lahko vsebujejo zdravju škodljive snovi, kar velja še posebej za sadje in zelenjavo. Pesticidi so snovi, ki se v kmetijstvu uporabljajo za zatiranje škodljivih organizmov, da se zaščiti zdravje rastlin, žal pa te snovi, ki lahko ogrozijo človeško zdravje, ostanejo v živilih. Kljub temu, da ubijajo škodljivce, človeka sicer ne morejo ubiti, vendar pa lahko dolgotrajna izpostavljenost povzroči številna obolenja, med drugim tudi raka. Hrano, ki jo želimo sterilizirati, surovo, celo ali narezano potopimo v skledo z vodo, ki jo nato postavimo v ECO Clean Bar. Na napravi se prikažejo mehurčki, ki uničujejo toksine, umazanijo, bakterije in druge škodljive snovi, iz mesa pa tudi ostanke hormonov in antibiotikov. Podoben način delovanja velja za odstranjevanje plesni in dezinfekcijo pitne vode.


Zakaj za odstranjevanje plesni in dezinfekcijo pitne vode izbrati ECO Clean Bar?

Odstranjevanje plesni je vse prej kot preprosto, ECO Clean Bar pa je učinkovita naprava, ki je lahko v pogonu več minut. Zasnovan je na modernem videzu, 1 sama polnitev pa zadostuje za kar 30 čiščenj. Napolnimo ga s pomočjo polnilca in ga tako pripravimo na nadaljnje čiščenje, sterilizacijo, dezinfekcijo pitne vode ali odstranjevanje plesni. Ker lahko uporabnik izbira med 3 različnimi barvami (roza, zelena ali modra v kombinaciji z belo barvo), je aparat primeren za vse ljudi in se bo lepo podal v čisto vsako gospodinjstvo. Žal se ne zavedamo, da živimo v precej nezdravem okolju, v katerem iz vsake strani na nas prežijo bitja, ki jih s prostim očesom ne vidimo. Živila so vse bolj predelana, dodani so jim številni aditivi, zato niso več tako zdrava, kot so bila nekoč. Plesen, ki ni le estetska težava, srečujemo povsod, odstranjevanje pa s klasičnimi pristopi pogosto ni več učinkovito. Zdravstvenim težavam, ki jih povzročajo škodljivi dejavniki iz okolja, se je mogoče vsaj delno izogniti z uporabo ECO Clean Bara, ki naravno prispeva k bolj zdravemu načinu življenja. Najdete ga tudi v ponudbi podjetja EKO TEHNOLOGIJA.

STOP! pesticidi v sadju