Ščetkanje zob brez zobne paste za sijoče zobe


Ščetkanje zob je nujno opravilo vsakega posameznika, ki ga mora opraviti zjutraj, po jedi in zvečer. Čiščenje zob je osnovna higiena, obenem pa tudi skrb za zdravje, saj lahko zobne obloge oz. karies hitro povzročijo nepotrebne bolečine in obisk pri zobozdravniku. Kava, črno vino in cigareti obarvajo vaše zobe in potrebno je čiščenje zobnega kamna. Ionizirana sobna ščetka ion 5, ki kot že ime pove, deluje s pomočjo ionizacije bo odpravila vse vaše težave, vam povrnila lep in sijoč nasmeh, čiščenje zob pa bo postala zabava.


Ščetkanje zob z ionsko ščetko je učinkovito in enostavno


Ščetkanje zob z navadno ali ultrazvočno zobno ščetko lahko zaradi uporabe paste dolgoročno povzroči poškodbe zobne sklenine. Pri ščetkanju zob z ionsko zobno ščetko pa ne uporabljamo zobne paste saj nam pri čiščenju zobnih oblog pomagajo pozitivno nabiti ioni. Čiščenje zobnega kamna z ionsko ščetko je tako veliko bolj primerno kot z ultrazvočno zobno ščetko, obenem pa je bolj enostavno in veliko bolj učinkovito, saj odstrani tudi zobne obloge na težko dostopnih mestih. Ščetkanje zob z ion 5 deluje antibakterijsko, pomaga proti slabemu zadahu, vaša usta pa ostanejo sveža dalj časa.


Čiščenje zobnega kamna na naraven način za vso družino

Kot smo že omenili ionska zobna ščetka za delovanje uporablja ionizacijo, ki je naraven način čiščenja zobnega kamna in tako poleg lepih zob pomaga tudi pri zdravih dlesnih. Ščetkanje zob z ionsko ščetko je tiho, ekološko, za delovanje ne potrebujete elektrike ali baterij, a vseeno odlično deluje pri čiščenju zobnega kamna. Ima majhno glavo, tako da je zobna ščetka ion 5 primerna tudi za čiščenje zobnih oblog pri otroci ter cello pri dojenčkih, kar pomeni, da je primerna za celotno družino, od tistih najstarejših, do najmlajših. Naše stranke so z delovanjem izjemno zadovoljne in vabimo vas, da se jim pridružite tudi vi.

IONSKA ZOBNA ŠČETKA

Čiščenje zobnega kamnaŠčetkanje zob z ionsko krtačko