ECO pranje perila - pranje belega in črnega perila ter otroških in športnih oblačil

Pranje perila je gospodinjsko opravilo, ki se sliši enostavno, a v praksi marsikomu povzroča preglavice. Ne samo, da to za opravilo porabimo veliko časa, denarja in energije, po pranju se marsikdo vpraša, če je oprano perilo resnično čisto. Da mukotrpnega ločevanja perila glede na material in barvo oblačila niti ne omenjamo.
ECO PRANJE je edinstvena in učinkovita naprava, ki je priključena na pralni stroj za pranje belega perila.

aprava spremeni strukturo vode in tako v njej ustvari dodatne oksidante, ki vodo zmehčajo, razgradijo umazanijo in razkužijo perilo. ECO PRANJE sterilizira in ubije 99,6% mikrobov in bakterij brez škodljivih učinkov na zdravje. Z napravo ECO PRANJE bo postalo pranje perila enostavno in učinkovito, pri tem pa boste zaradi nižje temperature vode porabili tudi manj energije, detergentu pa se lahko popolnoma odpoveste.

Pranje črnega perila

Kako deluje ECO PRANJE – praktičen in varen način pranja belega in črnega perila

Delovanje ECO PRANJA je uporabniku prijazno, saj se naprava samodejno vklopi, ko pralni stroj prične delovati in se po končanju delovanja pralnega stroja samodejno tudi izklopi. Magnetizer uporablja predfilter za pranje in tako spremeni molekularno strukturo vode. S tem ustvarja dodatne oksidante za mehčanje vode iz pipe, razgradi umazanijo in razkuži perilo. Rezultati pranja in sterilizacije z aktivnim kisikom so zelo dobri, predvsem pri otroških oblačilih, spodnjem perilu, posteljnini, brisačah in vsemi vrstami oblačil.

Enostavno pa ni le delovanje naprave, pač pa je hitra in preprosta tudi njena montaža. Napravo moramo le povezati z vodovodnim omrežjem ter jo nato z dovodno cevjo priklopiti na pralni stroj. Znak, da naprava pravilno deluje, je delujoča modra LED lučka. Opremljen je z LED prikazovalnikom, ki vas obvešča o pravilnem delovanju, z detektorjem vode ter s senzorjem, ki v primeru težav sproži alarm in samodejno izklopi napravo, tako da ne more priti do težav, tudi če vas ni doma.

ECO PRANJE - pranje perila različnih barv in materialov v enem bobnu

Ločevanje perila na belo in pisano je za marsikoga mučno opravilo. Če ste med njimi tudi vi, vas bo zagotovo razveselilo dejstvo, da naprava ECO PRANJE omogoča, da lahko v enem bobnu skupaj operemo najbolj živo rdečo majico in poletne bele hlače. Oba kosa oblačil bosta ohranila svojo prvotno barvo. Z Eco pranjem lahko na nizkih temperaturah temeljito operete raznobarvno perilo. Pri višji temperaturi poteka tudi pranje belega perila, za temnejša oblačila pa izberemo hladnejše pranje.

Bodite pozroni, da pralni stroj nikoli ni napolnjen čisto do konca, in da oblačil ne tiščimo vanj, saj s tem poslabšamo funkcijo stroja. Na vrhu naj ostane še prostor za roko, v primeru, da zapolnimo pralni stroj le do polovice ali manj, pa uporabimo funkcijo za polovično pranje športnih oblačil.

ALI JE LAHKO PRANJE ČRNEGA PERILA POVSEM BREZ PASTI?

Eko pranje otroških oblačil

Eko pranje perila je izjemnega pomena za vse ljudi, saj nam kemikalije, ki jih ob navadnem pranju uporabljamo, škodujejo. Še posebej pa je eko pranje pomembno, kadar se mi in naši malčki soočamo z različnimi alergijami. Z eko pranjem otroških oblačil se izognemo uporabi detergentov, mehčalcev in drugih kemikalij, ki bi še dodatno dražile dojenčkovo kožo ali dihalne poti ter tako sprožale alergije.

Pranje oblačil za novorojenčke bo s pomočjo eko pranja perila postalo enostavno in zdravo, vaš dojenček pa bo tako varen pred alergijami, bakterijami in kemikalijami, ki jim je med “navadnim” pranjem nenehno izpostavljen.

Eko pranje perila pa ne bo zgolj prijazno otroku, pač pa z eko pranjem črnega perila poskrbimo tudi za čistejše okolje, saj se ob pranju izognemo uporabi mehčalcev, belil, detergentov in drugih kemikalij, ki onesnažujejo naravo.

Če vas zanima več o ECO PRANJU, se lahko obrnete na strokovnjake v podjetju Ekotehnologija. Že vrsto let uporabnikom približujemo naravne in ekološke produkte, s katerimi si ne le olajšajo življenje, temveč skrbijo tudi za zdravje in okolje.

pranje belega perila in otroških oblačil