Pošlji povpraševanje

Ionska zobna ščetka predstavlja inovativni nov pristop k zobni higieni

Ionska zobna ščetka ECO Rhythm nudi učinkovito čiščenje ter zaščito ustne votline. Sonična vibracijska zobna ščetka je lepega izgleda in priročna za uporabo. Umazanije in zobne obloge zanesljivo odstranita kemično delovanje in fizično čiščenje z vibracijami zvočnega delovanja. Trdovratne zobne obloge ščetka odstrani s pomočjo tehnologije ionizacije ter pripomore k naravnemu zmanjšanju zobnega kamna in slabega zadaha. Poleg tega ionska zobna ščetka zobe ščiti z antibakterijskim in protivnetnim delovanjem. Ionske zobne ščetke je zasnovalo japonsko podjetje, v Sloveniji pa se je za hitro in zanesljivo dobavo mogoče obrniti na spletno trgovino Ekotehnologija.

ionska zobna ščetka

Čiščenje zobnih oblog je mogoče brez agresivnega, bolečega ščetkanja

Inovativna ionizirajoča tehnologija omogoča ščetkanje zob brez zobne paste. Invazivno in boleče krtačenje ni več nujno. Poleg zdravega ščetkanje zob in dlesni ionska zobna ščetka zagotovi učinkovito odpravo vseh zobnih oblog. Vgrajen ima TiO2 polprevodni in solarni panel, zaradi katerih poteče naravna reakcija med škodljivimi ustnimi bakterijami in negativnimi elektroni, ki jih oddaja ščetka. Kot posledica naravne reakcije so zobne obloge v celoti odstranjene. K učinkovitosti ionske zobne ščetke in čiščenja zobnih oblog pripomore dodatno fizično čiščenje z vibracijami zvočnega delovanja.

Ščetkanje zob z ionsko zobno ščetko nudi natančno čiščenje s pomočjo ionizatorja, ki začasno spremeni polariteto zob. Umazanija se začne nalagati na ionsko zobno ščetko, ki tako temeljito očisti zobe - brez uporabe zobne paste. Čiščenje je nežno in neagresivno. Invazivno drgnjenje ni potrebno, kar pozitivno učinkuje na zobe in dlesni. Ionska zobna ščetka deluje antibakterijsko; delovati pa začne takoj, ko je zmočena. Strokovnjaki priporočajo 3-minutno uporabo dvakrat dnevno za najboljši učinek.

Ščetkanje zob je z sonično vibracijsko zobno ščetko učinkovitejše

Ščetkanje zob je del vsakodnevne ustne higiene, ki je ključen za zdravje ustne votline. Vestnost pri čiščenju vodi do zaželenih zdravih in lepih zob, medtem, ko redna oskrba nudi svež zadah ter preprečuje nalaganje škodljivih zobnih oblog in zobnega kamna.

Uporaba mehke ionske zobne ščetke je hitra in enostavna. Pred vključitvijo je zobno ščetko potrebno zmočiti. Ko je ščetka pristavljena k zobem, se sklene tokokrog. Ščetkanje zob nato poteka navadno - z nežnimi krožnimi gibi počasi pokrijemo celotno površino. Na umazanijo in obloge deluje ionizator, zato močan pritisk ni potreben. Nadomestna glava ščetin se povprečno obrabi po 6-8 mesecih in jo je potrebno zamenjati. Življenjska doba same baterije traja več kot en mesec, garancija za ionsko zobno ščetko pa 1 leto.

ščetkanje zob

Mehka zobna ščetka ustreza ionskim vibracijam za odstranjevanje oblog

Eco ionska zobna ščetka ima menjujoče se mehke in srednje mehke ščetine. Z razporeditvijo mehkih in srednje mehkih ščetin je omogočeno lažje in učinkovitejše čiščenje hrbtne strani zob. Prednost mehke zobne ščetke so ščetine, ki niso rezane, temveč so zaobljene. Zaradi svoje oblike ne prestavljajo nobene nevarnosti poškodbe zobne sklenine ali dlesni, niti z dolgotrajno uporabo. Ionske vibracije na ščetinah oddajajo optimalen zvok za zobe. Primerna je tudi za otroško uporabo.

VEČ O IONSKIH ZOBNIH ŠČETKAH

Zobna ščetka za paradontozo varuje pred bakterijskim razvojem dlesni

Zobne obloge lahko privedejo do vnetja ali krvavitve dlesni ter slabega zadaha. Škodljive bakterije se vežejo na zobne obloge in sproščajo toksine, ki počasi ter brez bolečin prodirajo v vezivno tkivo dlesni in, brez zdravljenja, celo v čeljustno kost. Počasnim uničevanjem dlesni pa lahko vodi v majave ali izpadle zobe, medtem, ko se blago vnetje dlesni lahko razvije v kronično parodontalno bolezen. Redna in učinkovita ustna higiena je ključna za preprečitev razvoja paradontoze. Zaradi svoje učinkovitosti pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog je ionska zobna ščetka priporočena s strani strokovnjakov. Ščetine mehke zobne ščetke pa so primerne tudi za čiščenje občutljivih zob ter vnetih dlesni.