Najboljša zobna krtačka Ion 5 za lep nasmeh in zdrave zobe


V podjetju Eko tehnologija imamo na voljo najboljšo zobno krtačko za vaše zobe. Gre za ionsko zobno krtačko, patentirano na Japonskem, ki deluje po principu polarizacije s pozitivno nabitimi ioni in poskrbi, da bodo vaši zobje zdravi, brez oblog in kariesa. Zobna ščetka Ion 5 je mehka, zato je primerna tudi za zobni aparat pri mlajših in za proteze pri starejših, obenem pa deluje na naraven in ekološki način, brez baterij in elektrike. Je najboljša zobna krtačka za odstranjevanje zobnih madežev na težko dostopnih mestih ter je idealna zobna ščetka za paradontozo.


Najboljša zobna krtačka v Sloveniji


Ionska zobna krtačka Ion 5 je novost na našem trgu in revolucionarno odkritje na področju zobnih ščetk. Deluje na naraven, ekološki način po principu ionizacije s pomočjo pozitivnih ionov in se kiti za nazivom najboljše zobne krtačke v Sloveniji, saj odstrani umazanijo tudi na težko dostopnih mestih, kjer navadna in UV zobna ščetka ponavadi odpovesta. Ion 5 je najboljša zobna krtačka za vaše zobe, saj za učinkovanje ne potrebuje zobne paste in se tako izognete dolgoročni poškodbi sklenine, hkrati pa je odlična zobna ščetka za paradontozo.


Ionska zobna krtačka za celotno družino


Ion 5 je ionska zobna krtačka primerna tako za odrasle kot tudi za najmlajše. Je mehka in ima relativno majhno glavo, zato jo otroci uporabljajo z veseljem, služi pa jim tudi kot zobna ščetka za zobni aparat. Starejši hvalijo učinkovito delovanje predvsem na težko dostopnih delih, najstarejši pa jo hvalijo kot odlično zobno ščetko za proteze. V kolikor se tudi vi želite pridružiti zadovoljnim uporabnikom ionske zobne krtačke nas kontaktirajte po emailu ali telefonu in si zagotovite najboljšo zobno ščetko pri nas. Prepričani smo, da bo tudi vam spremenila življenje, saj bodo vaši zobje zdravi in beli, vaš nasmeh pa sijoč.

ŠČETKANJE ZOB

Najboljša zobna krtačkaIonska zobna krtačka