Pošlji povpraševanje

Ščetkanje zob bo učinkovito tudi brez zobne paste

Zobna krtačkaNiste ravno navdušeni nad ščetkanjem zob z vašimi zdajšnjimi zobnimi ščetkami? Za vas imamo dobro novico, zaradi katere boste ščetkanje zob zagotovo hitro vzljubili. Zobna ščetka Ion5 je ekološka zobna ščetka, ki je postala prava prodajna uspešnica naše ponudbe. Z zobno ščetko Ion5 bo ščetkanje zob nadvse učinkovito, saj popolnoma odstrani zobni kamen, prav tako pa tudi vse zobne obloge. Obenem prepeči krvavenje dlesni in pozdravi celo majave zobe. Zobna ščetka Ion5 poleg tega učinkovito zmanjšuje obloge in uničuje bakterije, ter na naraven način pripomore k zdravim dlesnim. Odlično se obnese v borbi proti nezaželenemu zadahu, saj deluje antibakterijsko in doseže tudi težko dostopna mesta, njen antibakterijski učinek pa se nadaljuje še po koncu ščetkanja zob. Z uporabo te zobne ščetke ostanejo vaša usta sveža in čista dlje časa, nevarnost zobnega kamna in kariesa pa se bistveno zmanjša.

Zobne ščetke, ki so primerne za vsakogar

Zobna ščetka Ion5 je mehka, zato je primerna tudi kot otroška zobna ščetka, zobna ščetka za zobni aparat ali zobna ščetka za proteze. Ne preseneča, da so te zobne ščetke hitro vzljubili tako mlajši, ki nosijo zobni aparat, in starejši, ki nosijo zobne proteze. Te zobne ščetke namreč delujejo na naraven in ekološki način, brez baterij in elektrike. Zato so izjemno primerne tudi za homeopatsko zdravljenje, saj pri njihovi uporabi zobne paste sploh ne potrebujete, poleg otrok pa je ustrezna celo za živali, saj je glava ščetine relativno majhna.

Naj se ščetkanje zob torej začne

V kolikor se tudi vi želite pridružiti zadovoljnim uporabnikom naravnost revolucionarne zobne ščetke Ion5, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu in si zagotovite najboljšo zobno ščetko, ki je na voljo na našem tržišču. Prepričani smo, da bo tudi vam spremenila življenje, saj bodo vaši zobje zdravi in beli, vaš nasmeh pa sijoč in samozavesten. Začnite s ščetkanjem zob z revolucionarno zobno ščetko še danes!

Zobna ščetka

KVALITETNE ZOBNE ŠČETKE ZA NAJMLAJŠE