Pošlji povpraševanje

Ionizirana zobna ščetka je bolj učinkovita od vaše trenutne ščetke!Ionska zobna ščetka


Pri umivanju zob vam bo zelo pomagala ionizirana zobna ščetka. Ta namreč kombinira sodobno tehnologijo z naravnimi rešitvami pri skrbi za ustno higieno, kar zagotavlja kar najboljšo učinkovitost pri rednem ščetkanju. Poleg tega je zelo vsestranska, tako da bo prišla vsakomur še kako prav - tudi tistim, ki nosijo zobni aparat ali protezo. Za učinkovito in naravno umivanje zob je torej najboljša ionska zobna ščetka. Cena je v primerjavi z alternativami še kako ugodna, navdušujejo pa še mnoge druge prednosti!


Ionska zobna ščetka v primerjavi z alternativamiIonizirana zobna ščetka


Ionizirana zobna ščetka je seveda le ena izmed možnosti, ki jih imate na izbiro pri nakupu nove zobne ščetke. Težko je reči, katera je najboljša zobna ščetka, saj univerzalnega odgovora ni, temveč mora vsak najti rešitev zase. Ionska zobna ščetka je odlična izbira za tiste, ki želijo ostati pri naravnem ročnem umivanju zob. Od klasičnih krtačk se namreč razlikuje le v tem, da ima ionizator, zobna ščetka pa je sicer podobna običajni. Ionizatorska zobna ščetka ne zahteva uporabe zobne kreme, niti ne terja baterij (čeprav se tudi te najdejo v nekaterih modelih). Za ionsko zobno ščetko cena seveda presega znesek, ki bi ga namenili za običajno ščetko, hkrati pa je ugodnejša od večine električnih alternativ.


Električne so za razliko od ioniziranih zobnih ščetk primernejše za tiste, ki bi radi čiščenje svojih zob prepustili avtomatiziranemu mehanizmu. Sonične in ultrazvočne zobne ščetke delujejo tako, da zobe čistijo z zelo hitrimi vibracijami glave, kar zagotavlja učinkovito čiščenje zobnih površin, a tudi nekatere pomanjkljivosti. Medtem ko ionska zobna ščetka uporablja za delovanje ionizator, zobna ščetka na elektriko pa je seveda opremljena z baterijo, kar je tudi treba upoštevati.


Ionizirane zobne ščetke v ponudbi


Ionska oziroma ionizatorska zobna ščetka je v ponudbi prodajalcev skorajda redkost, saj je ne najdemo prav v vsaki trgovini. Vseeno pa se splača malo pobrskati, saj bo ionizirana zobna ščetka učinkovitejša od ščetke, ki jo trenutno uporabljate.

Več o otroški zobni ščetki: www.vsi.si/eko-tehnologija/otroska-zobna-scetka