Pošlji povpraševanje

Dezinfekcija pitne vode z Eco Clean Barom

Podjetje Eko Tehnologija, ki domuje na Jadranski cesti 27 v Mariboru, se ukvarja s prodajo izdelkov najnovejše ekološke tehnologije od ionskih zobnih ščetk do Eco Clean Bara, ki je ozonski čistilec in odstrani pesticide v sadju ali služi dezinfekciji pitne vode. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je ohranjanje okolja v katerem živimo, zato našim strankam ponujamo eko produkte od eko pranja do eko čiščenja različnih prostorov, kjer poskrbimo da na enostaven in naravi prijazen način odstranite nesnago iz vaših oblačil ali prostorov. Pri našem delu sodelujemo s kakovostnimi poslovni partnerji, kot sta Lekarna Žužemberk in MaeDentis, stomatološka ambulanta, zato smo prepričani, da vam lahko ponudimo kakovostno storitev in kakovostne izdelke. V kolikor vas zanima sterilizacija prostora z našimi izdelki ali pa dezinfekcija pitne vode nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo povedali več o naših produktih ali pa nas obiščite osebno.

Dezinfekcija pitne vode in sadja


Dezinfekcija pitne vode in čiščenje sadja

Hrana in pitna voda sta nujen del našega vsakdana in vse prevečkrat premalo pozornosti namenimo temu, ali je hrana, ki jo konzumiramo resnično zdrava ali pa je na njej polno pesticidov, ki škodujejo našemu organizmu Enako je s pitno vodo, za katero ne vemo, koliko odvečnih stvari vsebuje. V podjetju se zavedamo resnosti problema, zato smo na trg postavili produkt Eco Clean Bar, ki je nekakšen čistilec sadja in zelenjave, obenem pa ga lahko uporabljate tudi za dezinfekcijo pitne vode in zraka ter ostalih potrebščin v hiši. Deluje na izjemno enostaven način, saj z ozonom ter z oksidacijo njihove membranske strukture (O3) uniči bakterije, viruse in ostale mikroorganizme, tako da je hrana, ki jo uživate ali voda, ki jo pijete, resnično dobra za vaše zdravje. Raztopljeni ozon deluje še nekoliko močneje, zato odstrani vse bakterije v vodi, saj ima ozon kakovostno antibakterijsko delovanje, ki je močnejše od drugih sredstev za razkuževanje in sterilizacijo.

bakterije v vodi in prostorih


Dezinfekcija pitne vode - enostavno in hitro z Eco Clean Barom

Naprava Eco Clean Bar je modernega videza, tako da je primerna za vse ljudi, obenem pa lahko izbirate med različnimi barvami od roza, zelene ali modre v kombinaciji z belo. Kako naprava deluje? Hrano, ki jo želite ozonirati, v surovem stanju ali narezano potopite v posodo z vodo, v katero postavite tudi napravo Eco Clean Bar. Napravo vključite in ko se začnejo delati mehurčki odstranijo bakterije, tako da je vaše sadje ali zelenjava popolnoma očiščena toksinov in pesticidov v sadju in zelenjavi, v mesu pa razgradi ostanke hormonov in antibiotikov, zato je hrana pripravljena za uživanje. Tako lahko na hiter in enostaven način poskrbite za dezinfekcijo pitne vode in čiščenje sadja, zelenjave ter ostale hrane, obenem pa Eco Clean Bar sterilizira tudi jedilni pribor, otroške stekleničke, otroške igrače ter nakit in očal. Izbirate lahkotudi med ostalimi eko produkti v naši trgovini, ki bodo poskrbeli za razkuževanje in sterilizacijo prostorov v vašem stanovanju ali hiši.

ECO MINI ČISTILEC ZA RAZKUŽEVANJE IN STERILIZACIJO


Bakterije v vodi bodo zgolj oddaljen spomin

Eco Clean Bar je idealna rešitev za vse ljudi, ne glede na to, ali živite v stanovanju ali hiši. Uspešno odstrani bakterije v vodi, tako da boste imeli na voljo kakovostno pitno vodo brez dodatnih sredstev v njej. V kolikor bi se radi prepričali, da vaše sadje in zelenjava nimajo pesticidov uporabite Eco Clean Bar, ki bo ozoniral vašo hrano in ne boste imeli več problemov s toksini in pesticidi v sadju. Uporabite ga lahko tudi za sterilizacijo prostorov ali pa izberete katerega od drugih eko produktov v naši spletni trgovini ali pa se oglasite osebno v podjetju. Prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni z dezinfekcijo pitne vode in bodo bakterije v vaši vodi zgolj oddaljen neprijeten spomin. Mi smo pravi naslov za vas.