Pošlji povpraševanje

Umivanje zob - ionska zobna ščetka za zdrave in bele zobe


Umivanje zob še nikoli ni bilo bolj enostavno. Ionska zobna krtačka ion 5, ki jo lahko kupite v našem podjetju Eko tehnologija je enostavna za uporabo, saj deluje na principu ionizacije s pomočjo pozitivno nabitih ionov, obenem pa ponuja hitro in učinkovito rešitev za občutljive zobe. Umivanje zob z ionsko zobno ščetko pomaga k zdravim dlesnim na naraven način, usta ostanejo sveža dlje časa, zobje pa so bolj beli kot kadarkoli. Ion 5 je naravna zobna ščetka, ki za učinkovanje ne potrebuje zobne paste, kar pomeni da je prijaznejša do zob in dlesni kot UV in navadne zobne ščetke.


Umivanje zob z Ion 5 je primerno za vso družino


Ion 5 je mehka zobna ščetka in ima relativno majhno glavo, zato jo poleg starejših pri umivanju zob z veseljem uporabljajo tudi najmlajši. Gre za zobno krtačko, ki je narejena na Japonskem in na naraven način s pomočjo ionizacije odpravi karies in zobne obloge ter vašim zobem povrne belino ter lep nasmeh, obenem pa je primerna za občutljive zobe. Umivanje zob deluje po principu pozitivnega in negativnega naboja in zagotavlja odstranjevanje umazanije tudi na težko dostopnih mestih, kjer jih z navadnimi ali UV ščetkami težje dosežemo.


Ion 5 je naravna rešitev za občutljive zobe


Ionizirana ščetka ion 5 je ekološka naravna zobna ščetka, ki za delovanje ne potrebuje elektrike ali baterij, obenem pa je tudi poraba vode veliko manjša. Je izjemno primerna za občutljive zobe, saj gre za mehko zobno ščetko, ki blagodejno in antibakterijsko deluje na vaše zobe. Zmanjšuje zobne obloge, pomaga k zdravim dlesnim in je izjemno učinkovita pri odstranjanju kariesa. Umivanje zob je tako enostavnejše, prijaznejše in učinkovitejše. Pridružite se zadovoljnim uporabnikom tudi vi in naročite svojo ionsko krtačko ter podarite darilo vašim občutljivim zobem. Pošljite nam povpraševanje ali pa nas kontaktirajte preko telefona.

OTROŠKA ZOBNA ŠČETKA

Občutljivi zobjeUmivanje zob z ionsko krtačko