Pestra izbira skirojev po ugodni ceni za odrasle in otroke v trgovini B2MS


Cene skirojev v naši trgovini so ugodne, kakovost skirojev pa je vrhunska. Ponujamo vam skiroje za odrasle in otroke, prav tako pa lahko izbirate med športnimi in freestyle skiroji po ugodni ceni.

Skiro cenik


Skiro lahko nemalokrat predstavlja tudi popolno darilo


Skiro dan danes postaja vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo. Pri nekaterih je skiro nadomestil celo kolo, ki je sicer še vedno zelo priljubljeno. V ta namen smo vam v trgovini B2MS pripravili pestro ponudbo skirojev po ugodni ceni, s katerimi lahko razveselite sebe ali svoje najbližje. Ker pa se zavedamo, da skiro po ugodni ceni ni dovolj, smo vam zraven pestre ponudbe skirojev pripravili še bogato ponudbo dodatne opreme za skiroje. Tako lahko pri nas naročite rezervne dele za skiro, mogoče pa je kupiti tudi skiro gume, ki jih lahko svojemu skiroju prilagodite tudi po dimenzijah.


Ob nakupu skiroja po ugodni ceni pa nikakor ne pozabite poskrbeti za varnost


Gume za skiroSeveda pa zraven skiroja nujno potrebujete tudi čelado, ki predstavlja osnovno sredstvo zagotavljanja varnosti med vožnjo s skirojem. Skiroji in čelade so vam v naši trgovini na voljo v različnih barvah in velikostih. V primeru, da kupujete skiro za vaše najmlajše, vam ponujamo skiro, ki ima na sprednjem delu dve kolesi, ki zagotavljata stabilnost in varnost vašemu malčku.
Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o ugodni ceni skirojev, ki so vam na voljo in o drugih deli za skiro. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri nakupu skiroja.

Velika kolesa za skiro:https://www.vsi.si/b2ms/velika-kolesa-za-skiro

ROLERJI ZA OTROKE

LONGBOARD DESKE