Ščitniki za rolanje in druga zaščitna oprema

Ščitniki za rolanje (otroški in odrasli) so obvezen del opreme in ščitijo nabolj kritične dele telesa. Odrgnjenim komolcem in kolenom ter zvinom zapestij se lahko izognemo s pravilno zaščito, tako da kupimo ščitnike zapestja za rolanje in ostale potrebne ščitnike. Razmisliti pa je treba tudi o zaščiti glave, torej o nakupu čelade. Ščitnike za rolanje lahko uporabljate tudi pri drugih dejavnostih, na primer pri vožnji skiroja ali otroške rolke. Ugodno jih dobite v spletni trgovini B2MS.

Ščitniki za otroke

Otroški ščitniki za rolanje so še toliko bolj pomembni, saj se otroci šele učijo gibanja in imajo tudi več poguma, zato hitreje pride do poškodb. V naši ponudbi so udobni ščitniki za otroke, ki so tudi atraktivnega videza, da jih bodo otroci radi nosili. So iz kvalitetnih materialov in zagotavljajo hitro izhlapevanje znoja. Lahko jih dobite posamično ali pa v setu. Med obveznimi ščitniki za otroke so ščitniki zapestja (za rolanje ali drugo), ščitniki kolen in ščitniki komolcev. Te sklepi so pri padcih najbolj izpostavljeni in najbolj pogosto poškodovani. Naši ščitniki za rolanje in drugi ščitniki za otroke se enostavno namestijo in so elastični, z njimi gibanje ostaja lahkotno.

V NAŠI PONUDBI TUDI FREESTYLE SKIROJI

Oprema in zaščita za floorball

V naši ponudbi je tudi vsa oprema in dodatna oprema za priljubljeni floorball. Na voljo so ščitniki za floorball vratarja, čelade, rokavice in brezrokavniki. Med ščitniki za floorball vratarja so na primer ščitnik za brado, pa golenski ščitnik in maska z mrežico. Vsi te ščitniki za otroke zagotavljajo bolj varno gibanje in dobro je, da kupimo specializirano opremo, ne pa da improviziramo z drugimi ščitniki za otroke, ki ne bodo nudili dovoljšnje zaščite kritičnih delov telesa.

ščitniki za rolanješčitniki za otroke

Ščitniki za rolanje in druga dodatna oprema za rekreacijo

Spletna trgovina B2MS na enem mestu nudi prav vso opremo, tako za rekreativce kot za profesionalne športnike. Na voljo je tudi dostava po vsej Sloveniji, naša največja prednost pa so ugodne cene. Če vas torej zanimajo ščitniki za rolanje -otroški ali odrasli - ali katera koli druga oprema, smo tu za vas.